Halkı Kara Teslim Ettiniz

Halkı Kara Teslim Ettiniz

Halkı Kara Teslim Ettiniz

Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir, Akçaabat Belediyesinin karla mücadelede sınıfta kaldığını belirterek ‘’Ne oldu AKP. Büyük şehir Büyük Şehir dediniz. Hiç mücadele etmeden geleceği günler öncesinden belli olan kış şartlarına İlimizi, İlçelerimizi teslim ettiniz.

Halkını bu kış şartlarında yolsuz, elektriksiz, kış ayazında olduğu yerde yorgan altına mahkûm etmenin adı mıdır Büyük şehir Belediyeciliği?

İlimizin en fazla belde belediyesi İlçemizde vardı. Nerede bu belediyelerimizin envanterlerinden devraldığınız araç gereçleri, personelleri, nerede İlçe Belediyemizin araç gereçleri nerede özel idarenin araç gereçleri ve bunları sevk ve idare edecek olan uzman kadroları?

Nerede güllük güneşlik havada belediye hizmet araçlarında resim çektirme yarışına giren Büyük küçük Belediye başkan ve yetkilileri.

Karla mücadelede sınıfta kaldınız diyeceğim. Mücadelenizi göremedik. Konusunda uzman olan yetişmiş insan gücümüzü partizanca sağa sola savurdunuz. Kışla mücadeleye yeltenemeden kış şartlarına bölgemizi teslim ettiniz. Evet, mücadeleye kalkışamadan kar ve kış şartlarına el kaldırıp teslim oldunuz. İnsanlarımızı teslim ettiniz.

Hatırlıyor musunuz? Sayın Şefik Bey, Büyük Şehir Belediye Başkanı Sayın GÜMRÜKÇÜOĞLU ile birlikte bu halka MEGA Belediyecilik sözü vermiştiniz. Büyük şehirle birlikte büyük hizmetler alacağız. Demiştiniz. Bu sözleri verirken kış geleceğinden haberiniz mi yoktu?

Sevgili halkım söylenecek söz kalmadı. Kurtuluşun tek adresi vardır. O da Önüne gelecek olan sandıktır. ‘’dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler