Halka Açık Konser Verdiler

Halka Açık Konser Verdiler

Akçaabat Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu konuk sanatçı Okan Babacan’ın katılımıyla 10 Mayıs 2011 Salı günü saat 19.30 da Erol Günaydın Sanat Merkezinde halka açık bir konser verdi.

 

Konser iki bölümden oluştu. Birinci bölümde Ankaralı Sanatçı Okan Babacan yer aldı. Akçaabat Belediyesi ve Akçaabatlı fotoğraf sanatçısı Atila Bölükbaşı’nın katkılarıyla Akçaabat’a gelen sanatçı, daha çok bozlak ağırlıklı türküler okudu. Programı süresince dinleyicilerden büyük alkış aldı.

okan-babacan1.jpg

Program sonunda ise dakikalarca ayakta alkışlanan sanatçıya plaket ve çiçeğini İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Salih Köse verdi. Sanatçının sesi ve sazını çok beğenen Köse, Babacan’ın eğitimine Akçaabat’ta devam etmesi için davette bulundu. Ankaralı sanatçı Okan Babacan’da kendisine bu imkanı sağlayan Akçaabat Belediyesine ve Atila Bölükbaşı’na teşekkür etti.

halk-muzigi-korosu1.jpg

İkinci bölümde ise Belediye Halk Müziği Korosu sahne aldı. Konserde seçilen repertuar izleyicilere neşeli dakikalar yaşattı.

halk-muzigi-korosu.jpg

Konsere, Belediye Meclis Üyesi Şaban Günaydın, İlçe Milli Eğitim Müdürü M.Salih Köse, Milli Eğitim Şube Müdürü Cahit Bostan, Milliyetçi Hareket Partisi  İlçe Başkanı Adnan Çelik ile Milletvekili Adayı Halil Memiş, Belediye Türk Sanat Müziği Koro Şefi Salih Kazancıoğlu, yöresel sanatçılarımızdan İsmail Yazıcıoğlu, İlçedeki Okul Müdürleri, Belediye daire amirleri ve vatandaşların yoğun ilgisi vardı.

halk-muzigi-korosu2.jpg

Konserin sonunda Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Turhan Bektaşoğlu, koro şefi Serdar Pul’a  çiçek takdim etti ve katılımcılara teşekkür etti.

halk-muzigi-korosu3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kültür Sanat