Halk sokağa indi.

Halk sokağa indi.

Türkiye'nin dört bir yanından sıcak görüntüler geliyor. Halk sokağa indi.

Türkiye'nin dört bir yanından sıcak görüntüler geliyor.

Halk sokağa indi.

Bilecik:
Bilecik ayaklandı. Vatandaş terörü ellerindeki pankartlar ve sloganlarla lanetledi. Bilecik'in Bozüyük ilçesinde belediye binası yakınında toplanan grup, Bozüyük-Eskişehir kara yolunda ellerindeki Türk bayraklarıyla yürüyüşe geçti.

Kara yolunu trafiğe kapatan ve terör örgütünü lanetleyen sloganlar atan grup, daha sonra güzergah değiştirerek, Bozüyük-Bursa kara yolunu trafiğe kapattı.

Bolu:
Hakkari'de hain saldırıda 12 askerimizi şehit eden terör örgütü PKK'ya tepkiler sürüyor. Bolu'da vatandaşlar ellerindeki Türk bayrakları ile sokaklara döküldüler ve terör örgütünü protesto ettiler.

Yalova:
Yalova'da kentin değişik noktalarından Türk bayrakları ve Atatürk posterleri taşıyarak, Cumhuriyet Meydanı'na kadar yürüyen bir grup vatandaş, ''Kahrolsun PKK'' ve ''Şehitler ölmez vatan bölünmez'' şeklinde sloganlar attı. Bu sırada, caddeleri dolduran kalabalığa, diğer vatandaşlar da alkışlarıyla destek verdi. Öte yandan, Yalovalılar terörü protesto etmek için ev ve iş yerlerinin camlarına bayrak astı.

İzmir:
İzmir'de Yüksekova ilçesinde askeri birliğe yapılan saldırı, düzenlenen gösterilerle kınandı.

Trabzon:
Trabzonspor taraftarları derneği tarafından düzenlenen teröre lanet mitingine yaklaşık 2 bin 500 kişi katıldı. Trabzonspor Taraftarlar Derneğince düzenlenen ''Teröre Lanet Mitingi'' kapsamında Uzun Sokak'ta toplanan çok sayıda vatandaş, ellerindeki Türk bayrakları ve ''Bu vatan size minnetle dua eder. Kanınız yerde kalmaz, aziz şehitlerimiz'' yazılı pankart eşliğinde sloganlar atarak yürüyüşü geçtiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler