Halk Eğitim Merkezi Sergisi Açıldı

Halk Eğitim Merkezi Sergisi Açıldı

Akçaabat Halk Eğitimi Merkezi Yıl Sonu Sergisi

Akçaabat Halk Eğitimi Merkezi Yıl Sonu Sergisi

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde Akçaabat Halk Eğitimi Merkezi Yıl Sonu Sergisi Akçaabat Belediyesi Spor Salonu'nda açıldı.

Açılışa, Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Akçaabat Milli Eğitim Müdürü Ahmet Üçüncü, Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

 

Açılışta konuşan Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, Halk Eğitimi merkezlerinin çok önemli bir işlevi yerine getirdiğini ifade etti. Kaymakam Şenel "Akçaabat Halk Eğitimi Merkezleri sanatsal ve kültürel anlamda çok önemli bir eğitim yuvasıdır. Burada bir yılın  göz nuru emeği göreceğiz. Şimdiden emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Akçaabat Halk Eğitimi Merkezi'nin bir binasının olmayışının üzüntüsünü yaşadıklarını da ifade eden Kaymakam Soner Şenel "Akçaabat'ta Halk Eğitimi Merkezi'nin kendine ait bir binasının olmayışı bizi üzmektedir. Bu konu ile daha yakından ilgilenip Akçaabat'a bir merkez kazandırmayı amaçlıyoruz"  şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından halk oyunları ekipleri gösteri sundu ve sergi ziyaretçilere açıldı.

Stantları gezen Kaymakam Soner Şenel ve Akçaabat  Belediye Başkanı Şefik Türkmen, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Sergi 25 Mayıs 2016'ya kadar vatandaşların ziyaretine açık olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler