Halk Eğitim Derece yapamadı

Halk Eğitim Derece yapamadı

Edirne'de yapılan Yaygın Eğitim Kurumları Arası Halk Oyunları Türkiye Finali'ne katılan Akçaabat Halk Eğitimi Merkezi Erkek Halk Oyunları Ekibi, dereceye giremedi.

Edirne'de yapılan Yaygın Eğitim Kurumları Arası Halk Oyunları Türkiye Finali'ne katılan Akçaabat Halk Eğitimi Merkezi Erkek Halk Oyunları Ekibi, dereceye giremedi. Yarışmada Diyarbakır Yenişehir Halk Eğitimi Merkezi birinci oldu.
Gökhan Koç ve Haydar Odabaş'ın çalıştırıcılıklarını yapıp aynı zamanda horoncu olarak yer aldığı Halk Eğitimi Merkezi Halk Oyunları Ekibi’nde Osman Yardım, Zafer Koç, Hüseyin Akbulut, Nusret Yardım, Turgut Aygün, Yasin Altın, Eren Tüylü, Ali Cihan, Zafer Sar ve Oğuz Hakan Sivrikaya isimli kursiyerler yer aldı. Ekibimize Mustafa Cihan ile Osman Tamer ise çalgılarıyla eşlik etti.
Ekibimiz Beşiktaş (İstanbul), Silifke (Mersin), Kemalpaşa (İzmir), Fatih (Zonguldak), Yenişehir (Diyarbakır), Şehitkamil (Gaziantep), Gölbaşı (Adıyaman), Fındıklı (Rize), Mamak (Ankara), Yakutiye (Erzurum), Ağrı, Denizli, Kütahya, Sivas ve Tokat ekipleriyle yarıştı.


Padişah gibi ağırlama


Öte yandan Edirne’de yarışan ekibimizin Edirne’deki ağırlamasını ise bir Akçaabatlı karşıladı. Edirne Kuyumcular Odası Başkanı olan ve “Padişah Kuyumculuk” isimli işyerinde mesleğini sürdüren Akçaabatlı İsmail Kalkan, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mustafa İnal ile Milli Eğitim Şube Müdürü Erol kazancı’nın başkanlığını yaptığı kafilemizi padişah gibi ağırladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Kültür Sanat