Halil Memiş MHP'den Aday

Halil Memiş MHP'den Aday

İçişleri Bakanlığı Baş Kontrolörlerinden ve Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Eski Genel Sekreteri Halil Memiş, Milletvekilliği adaylığı için başvuruda bulundu.

 

İçişleri Bakanlığı’nda üst düzey görevlerde bulunan, 2004-2010 tarihleri arasında Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Genel Sekreterliği görevini yürüten Halil Memiş, görevinden istifa etti. Memiş’in Milliyetçi Hareket Partisi’nden Milletvekili Adaylığı için başvuruda bulundu..

 

Mahalli İdareler Araştırma ve Geliştirme Merkezi’nin de başkanlığını yürüten Halil Memiş, yaptığı açıklamada; 20 yılı aşkın bürokrasi hayatında yürüttüğü teftiş görevleri nedeniyle ülkenin her yerine gittiğini, bu açıdan bakınca ülkenin değişik bölgelerinin sorunlarını öğrenme imkanına sahip olduğunu, 6 yılı aşkın bir süre görev yaptığı Trabzon’da Trabzon ve bölgenin bütün sorunlarını gözleme imkanını bulduğunu ifade ederek; “sorunların bilinmesi çözüm için önemli bir başlangıçtır, bu nedenle, Trabzon’a ve ülkeme faydalı olacağımı, bu özelliklerimle de MHP’ye Trabzon’da büyük bir katkı sağlayacağımı düşünüyorum” dedi.

 

Akçaabat Akçaköylü olan Halil Memiş, görev yaptığı Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği’nde aktif rol oynamış ve kendisinden söz ettiren bir kişi olmuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset