Halil Memiş Çalışmalarını Sürdürüyor

Halil Memiş Çalışmalarını Sürdürüyor

İçişleri Bakanlığı Başkontrolörü Halil Memiş, ülke düzeyinde belediyelerin sorunlarının tespiti ve çözümü amacıyla yoğun bir şekilde mesai vermeye devam ediyor.

Mahalli İdareler Araştırma ve Geliştirme Merkezi (MİARGED)'nin de Başkanlığını yürüten İçişleri Bakanlığı Başkontrolörü hemşerimiz Halil Memiş, ülke düzeyinde belediyelerin sorunlarının tespiti ve çözümü amacıyla yoğun bir şekilde mesai vermeye devam ediyor.

Bu amaçla Mersin ili Çamlıyayla Belediyesi’ne bir ziyaret gerçekleştiren Halil Memiş, ilçenin sorunları hakkında Belediye Başkanı ve diğer yetkililerden bilgiler aldı.

Aynı zamanda sorunların çözümüne yönelikte bir eğitim semineri düzenleyen Memiş yaptığı açıklamada, ülkemizdeki tüm mahalli idarelere hukuki desteklerini sürdüreceklerini ve yol gösterici olacaklarını, bu konuda Trabzon’daki belediyeleri de ihmal etmediklerini, Ankara’ya sorunlarını ileten tüm belediyelerin sorunlarının çözümü noktasında yoğun çaba sarf ettiklerini ifade etti. Seminer bitiminde İçişleri Bakanlığı Kontrolörleri Halil Memiş ve Gazi Sert’i misafir eden Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı; belediye personeli için çok faydalı olan eğitim seminerine katılımlarından ötürü İçişleri Bakanlığı Kontrolörleri Halil Memiş ve Gazi Sert’e teşekkür ederek, İçişleri Bakanlığı Kontrolörü Halil Memiş’e günün hatırası olarak Namrun Kalesi motifi ile süslü hatıra tabağı hediye etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler