Hacısalioğlu, Dikkat çekti

Hacısalioğlu, Dikkat çekti

Akçaabat Sebatspor kulübü başkanı Güven Hacısalioğlu, ligin sonuna yaklaşırken bazı kulüplerin farklı arayışlar içerisinde olduğunu belirtti.

Akçaabat Sebatspor kulübü başkanı Güven Hacısalioğlu,  ligin sonuna yaklaşırken bazı kulüplerin farklı arayışlar içerisinde olduğu duyumlarını aldıklarını ve bununda kendilerini fevkalade üzdüğünü belirtti.

      Hacısalioğlu, sitemiz muhabirine yaptığı açıklamada "ligin son iki haftasına girerken faklı amaçlara hizmet etmek isteyen ve farklı ayak oyunları geliştirmek isteyenler olduğu duyumları almaktayız. İşte Pazarspor başkanı Sayın Hüseyin Yangın’ın “Çok büyük baskılar, içimizi acıtan taleplerle karşılaştık” açıklamasını yapması bazılarının farklı arayışlar içerisinde olduğu anlaşılmaktadır. Bu gibi hareketler hiçbir kulübe fayda sağlamaz” dedi.

Hacısalioğlu, Erzincanspor ile çok önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını da belirterek “Erzincan ile deplasmanda oynayacağız. Her iki takım içinde son derece önemli bir karşılaşma. Karşılaşmayı hak eden takımın kazanmasını arzu ederiz. Erzincanspor bizi kendi sahamızda arklı mağlup etti ve biz kendilerini elimizden geldiği kadar en iyi şekilde ağırlayıp yolcu ettik. Aynı misafirperverliği onlarında göstereceklerinden şüphemiz yok” diye konuştu.  

      Hafta sonu oynanan Araklıspor karşılaşmasına da değinen Başkan Hacısalioğlu, Araklıspor maçı içerisinde bazı taraftarların istenmeyen tezahüratların kendilerini de üzdüğünü belirterek şunları söyledi, “Araklıspor diğer bölge kulüpleri gibi bizim kardeş kulübümüzdür. Keşke bu şekilde karşı karşıya kalmasaydık. Maç öncesi ve sonrası Araklıspor yöneticileriyle konuştuk ve iki kulübün dostluğuna gölge düşürecek hareketler yapmayacağımızı belirttik. Ancak futbol sonuçta bir oy ve bir taraf üzülüyor. Araklıspor’un mağlubiyetine bende onlar gibi üzüldüm. Ancak maç sonuçları ne olursa olsun dostluğumuz devam edecektir”  
 

Derviş ALTUNTAŞ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor