Hacıislamoğlu'ndan Açıklama

Hacıislamoğlu'ndan Açıklama

Saadet Partisi (SP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı İbrahim Hacıislamoğlu,Vakit, hizmet vaktidir; vakit, Saadet vaktidir” dedi.

Saadet Partisi (SP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı İbrahim Hacıislamoğlu, Necmettin Erbakan tarafından kurulan 54. Hükümet’in icraatına benzer bir icraatı bekleyen kitleler için beklenen anın geldiğini belirterek, “Vakit, hizmet vaktidir; vakit, Saadet vaktidir” dedi.

Milli Görüşün tek temsilcisi olan SP’nin, 26 Ekim 2008 tarihli kongresiyle başlattığı “3. Şahlanış”ın büyük coşku ve heyecanla ülkemizi sardığını vurgulayan Belediye Başkan Adayı Hacıislamoğlu, şunları söyledi:

“Milletimiz kendi inancını, aslını, tarihini ve özünü temsil eden Saadet Partisi’ne tekrar yöneliyor. 54. Erbakan Hükümeti’nin icraatlarına kavuşmayı hasretle bekliyor. Beklenen an geldi; emaneti ehline teslim etme vakti geldi. 1994 yılında efsane kadroların belediyecilikte yaptıkları örnek hizmetler, 2009 yılı Mart’ından itibaren yapacaklarımızın teminatı olacaktır. Belediyecilikte temelimiz şefkat, sevgi ve hoşgörü olan Milli Görüş’tür. Vakit, yaşanabilir bir Akçaabat için saadet vaktidir, hizmet vaktidir; işte o vakit bugündür. Adalet, huzur ve toplumun refahı için şimdi Saadet diyoruz.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset