Ye’Bi Burger açıldı

Ye’Bi Burger açıldı

Ye’Bi Burger açıldı

 

Akçaabat’ta yemek üzerine hizmet veren işyerlerine bir yenisi daha eklendi. Sahipliğini Caner Yeteroğlu ve Emin Birinci'nin yaptığı Ye’Bi Burger gerçekleşen görkemli tören  hizmete açıldı.

İstiklâl Caddesi üzerinde hizmet vermeye başlayan işyerinin açılış törenine, AK Parti Akçaabat İlçe Başkan Yardımcısı Muhammet Ali Yılmaz, Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, Şoförler Odası Başkanı Ali Şentürk, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Bulut, AK Parti Trabzon Kadın Kolları Başkanı Meryem Çelenk Sürmen ve AK Parti Akçaabat Kadın Kolları Başkanı Satu Şahin ile çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşan Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, her zaman yerel esnafın yanında olduklarını ve vatandaş olarak ta yerel esnaftan alışveriş yaparak desteklemeliyiz şeklinde konuştu.

Akçaabat İstiklal Caddesi’nde hizmet verecek olan Ye Bi Burger’e 228 22 22 numaralı telefonla ev ve  işyerlerine sipariş verilebilir.ye-bi-burger.jpg

ye-bi-burger-acilis-akcaabat.jpg

ye-bi-burger-001.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler