Yaşar Sivrikaya da Saldırıyı Kınadı

Yaşar Sivrikaya da Saldırıyı Kınadı

Akçaabat Yeni Haber Gazetesi Sahibi İsmail Topal’a yapılan saldırıya bir tepkide Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya’dan geldi.

Akçaabat Yeni Haber Gazetesi Sahibi İsmail Topal’a yapılan saldırıya bir tepkide Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya’dan geldi.

Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, Akçaabat Yeni Haber Gazetesi sahibi İsmail Topal’a yapılan saldırıyı kınayarak bir açıklama yaptı. Sivrikaya açıklamasında,”Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Odası olarak Akçaabat Yeni Haber Gazetesi sahibi aynı zamanda Esnaf ve Sanatkârlar Odası üyesi İsmail Topal’a yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum.

Saldırgan şahsın, gazete bürosundan çıkış yaptığı sırada gazeteci İsmail Topal’a pusu kurarak kalleşçe arkadan saldırmasını üzüntüyle öğrendik. İnsanlığa yakışmayacak bu saldırı Akçaabat halkını üzdüğü gibi bizleri de derinden yaralamıştır.

Güzel Akçaabat’ımızın hiçbir zaman böyle maganda vari olaylarla anılmasını arzu etmeyiz. Ne yazık ki bu olayı yapan şahısta gazeteci kimliği altında uzun yıllar kendisine kol kanat geren, gün geldi ekmeğini aşını onunla paylaşan Akçaabat’ımızın çok değerli duayen bir gazetecisine yapılması bizlerin üzüntüsünü daha da arttırmıştır.

Üyemiz olan Sayın İsmail Topal’a yapılan bu saldırı aynı zamanda basın özgürlüğüne yapılan bir saldırıdır. Akçaabat basını, basın özgürlüğü adına kara bir gün yaşamıştır. Akçaabat kara bir gün yaşamıştır. Bir daha böyle kara günler yaşanmaması dileği ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak İsmail kardeşimize geçmiş olsun diyor bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Haberler