Vali’den sportif ziyaret

Vali’den sportif ziyaret

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Akçaabat’ta sporla dolu bir gün geçirdi.

 

 

Vali Ustaoğlu Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün tesislerini, Sebat Gençlik Spor Kulübü’nü, Akçaabat Belediyesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın gerçekleştireceği yatırımların yapılacağı alanları gezdi.

Vali Ustaoğlu’na ziyaretinde Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez ve Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk ve İlçe Müdürü Engin Uzun’un yanı sıra Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe de eşlik etti.

Olimpik sporcuları ziyaret

Akçaabat’taki ziyaretlerine Söğütlü Atletizm Stadı’ndan başlayan Vali Ustaoğlu burada Sporcu Eğitim Merkezi ve Olimpiyat Hazırlık Merkezi sporcuları ile bir araya geldi. Vali Ustaoğlu atletizm, judo, okçuluk, boks, bisiklet gibi branşlarda müsabakalara hazırlık yapan sporcularımıza başarılar diledi. Ustaoğlu, Tokyo ParaolimpikOyunları’na katılmak için kota müsabakalarına hazırlananözel sporcumuz Emrah Öztürk’le de özel olarak ilgilendi.

Futbol sahasını inceledi

Vali Ustaoğlu’nun ikinci durağı ise Söğütlü Futbol sahası oldu. Sahayla ilgili olarak İl Müdürü Birdal Öztürk’ten bilgi alan Ustaoğlu buradan geçtiği Akçaabat Spor Lisesi’nin yapılacağı alanda da incelemelerde bulundu.

Sebat Gençlik’e başarı diledi

Akçaabat programına Sebat Gençlik Spor Kulübü’ne gerçekleştirdiği ziyaretle devam eden Vali Ustaoğlu’nu kulüp binasında Başkan Erkan Kaynar ile eski başkanlardan Cemil Kalkışım ve kulüp yöneticileri ağırladı. Cumhuriyet’le yaşıt kulübümüzün başarılarının simgeleri olan kupalardan oluşan alanı gezen Ustaoğlu, bu hafta sonu başlayacak bölgesel Amatör Lig’de de takımımıza başarılar diledi.

Yatırım alanını gezdi

Yemek molasının ardından ziyaretine devam eden Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Valimiz İsmail Ustaoğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın katkılarıyla 5 bin kişilik futbol sahası, bin kişilik spor salonu, yarı olimpik yüzme havuzu ve gençlik merkezinin yapılacağı Yaylacık Mahallesi’ndeki alanda incelemelerde bulundu.

Gençlik Merkezi ziyareti

Vali İsmail Ustaoğlu, daha sonra Kavaklı Mahallesi’nde Gençlik Merkezi olarak düzenlenecek olan eski Sosyal Yardımlaşma Vakfı Binası’nda da incelemelerde bulundu.

Atış poligonuna inceleme

Ustaoğlu Akçaabat ziyaretini ilçemizin Tütüncüler Mahallesi’nde Trap-Skeet Spor Tesisi (Atış Poligonu) yapılacak alanı inceleyerek sonlandırdı.

trabzon-valisi-ismail-ustaoglu-akcaabat-sebat-genclik-sporu-ziyaret-ett1i.jpg

trabzon-valisi-ismail-ustaoglu-akcaabat-sebat-genclik-sporu-ziyaret-etti.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler