Trafik Çilesi Her Yerde

Trafik Çilesi Her Yerde

Trafik Çilesi Her Yerde

Trafikte Değişen Bir şey Yok

Akçaabat’ın en önemli sorunlarının başında gelen trafik ve otopark sorunu yaz mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte daha da artmaya başladı. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte araç sayısı artan ilçemizde günün belirli saatlerinde İnönü Caddesi ve Atatürk Bulvarı’nda kelimenin tam anlamıyla bir trafik keşmekeşi yaşanıyor.

 

Akçaabat’ın neredeyse tüm ara sokaklarının otopark haline geldiği günümüzde, bazı kendini bilmez sürücüler de gelişi güzel yaptıkları parklar ile trafiği iyice içinden çıkılmaz bir hale sokuyor. Trafik yoğunluğunun en fazla olduğu İnönü Caddesi ve Atatürk Bulvarı’nda bir şeridin paralı otopark yapılması da soruna çözüm bulmazken, tek şerite düşen yola kısa süreli de olsa yapılan parklar uzun araç kuyrukları ve tartışmaları da beraberinde getiriyor.

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte araç sayısı artan ilçemizde günün belirli saatlerinde İnönü Caddesi’nde kelimenin tam anlamıyla bir trafik keşmekeşi yaşamıyor. Yaşanan bu soruna ise yetkililerin bir an önce çözüm bulmaları istendi.

akcaabat-trfaik-sorunub.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Haberler