Trabzon 1.si Oldular

Trabzon 1.si Oldular

Trabzon 1.si Oldular

          2014-2015 Eğitim öğretim yılı okul sporları Küçük erkekler Badminton il birinciliği yarışmaları 06-09/04/2015 tarihleri arasında Arsin spor salonunda yapıldı. Yapılan yarışmalar sonucunda Işıklar Ortaokulu tüm maçlarını nağmalup kazanarak İl birincisi olarak büyük bir başarıya daha imza attılar.    

         Kafile başkanlığını Okul Müdürü Saadettin KOÇ  ve çalıştırıcılığını Müdür Yardımcımız Osman BULUT’un yaptığı ,sporcularımız Emirhan ODABAŞOĞLU,Kaya SERDAR,Emirhan AKTAŞ,Eray KÖSTERELİOĞLU,Barışcan ATASOY ve Orhan AKTAŞ’tan  oluşan takımımız  11-13 Mayıs’ ta GÜMÜŞHANE  ilinde yapılacak olan bölge elemelerinde TRABZON ilimizi temsil edecekler.

      Bir yılda,Yıldız erkek ve küçük erkekler kategorilerinde iki il birinciliği kupası ve yıldız erkeklerde bölge ikinciliği kupası alarak Akçaabat’ımızı başarıyla temsil etmenin kendilerini çok mutlu ettiğini belirten okul müdürü Saadettin KOÇ, akademik başarı yanında sosyal faaliyetlere de çok önem verdiklerini belirterek, öğretmen ve öğrencileri ile gurur duyduğunu, kendilerini tebrik ettiğini ve başarılarının devamını dilediğini belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler