Süper Kupa Maçı Beraber İzlendi

Süper Kupa Maçı Beraber İzlendi

Akçaabat Belediyesi organizesinde Türkiye Süper Kupa Final Maçı Akçaabat’ta dev ekranda izlendi.

AKÇAABAT’TA SÜPER KUPA MAÇI HEP BERABER İZLENDİ

Akçaabat Belediyesi organizesinde Türkiye Süper Kupa Final Maçı Akçaabat’ta dev ekranda izlendi.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Trabzonspor’un Süper Kupa Maçı’nı tüm Akçaabatlılarla birlikte Akçaabat Yaylacık Çimeni’nde izledi. 
Akçaabat Belediyesi tarafından Yaylacık Çimeni’nde kurulan dev ekrandan yansıtılan süper kupa maçı heyecanını tüm Akçaabat doruklarda yaşadı. 

Maç öncesi ve sonrasında Akçaabat Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikler de geceye ayrı bir renk ve eğlence kattı. Yöresel sanatçıların konserleriyle eğlenen Akçaabatlılar folklor ekibinin gösterileri, kolbastı şov, DJ performansı ve horon halkası ile coştu. Gece sonunda forma çekilişi yapıldı. Şanslı 7 taraftara Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim tarafından Trabzonspor forması hediye edildi.Müziğin eğlencenin ve meşale şovlarının yer aldığı gece maç heyecanına yakışır şekilde sonlandı. 

Duygu ve düşüncelerini dile getiren Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Trabzonspor, bizim vazgeçilmez sevdamızdır. Gönlümüzün en güzel köşesine taht kuranımızdır. O sene bu sene diyerek ligde şampiyon olduk şimdi de Süper Kupayı kazandık. Bizlere şampiyonluk duygusunu yaşatan Trabzonsporumuza, futbolculara, teknik heyete ve siz değerli Taraftarlara teşekkür ediyorum. Tüm kutlamalarımız Şampiyonluğa ulaşarak dünyayı bordo-maviye boyayan Trabzonspor’umuz için. Burada  kıymetli Akçaabatlı hemşehrilerimle maç heyecanını birlikte yaşıyoruz; sevincimizi paylaşıyoruz. Yaylalık Çimeni’ni dolduran,  bizimle bu heyecana ortak olan hemşehrilerime gönülden teşekkür ediyorum. El ele vererek her şeyin üstesinden geliriz. Biz Akçaabatlıyız, biz destan yazan Trabzonspor’un sevdalılarıyız. Önümüzdeki maçlarda takımımıza başarılar diliyorum. Biliyorum ki destan yazmaya, dünyaya bordo-mavinin gücünü ve taraftarının sevgisini tanıtmaya devam edecek.” Dedi.

whatsapp-image-2022-07-31-at-14-58-38.jpeg

whatsapp-image-2022-07-31-at-14-58-39-2.jpeg

whatsapp-image-2022-07-31-at-14-58-39-1.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler