Sarıtaş'ta Bir Başka 24 Kasım

Sarıtaş'ta Bir Başka 24 Kasım

Sarıtaş'ta Bir Başka 24 Kasım

SARITAŞ'TA 24 KASIM BİR BAŞKA

"24 Kasım Öğretmenler Günü" dolayısıyla Sarıtaş Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği, mahalle bünyesindeki eğitim kurumları olan Sarıtaş İmam Hatip Ortaokulu ve Sarıtaş Özel Eğitim Uygulama Okulu'na ziyaretler gerçekleştirdi.

Dernek Başkanı Coşkun Ekici ve Yönetim Kurulu üyesi Tuncay Alşan'ın yer aldığı okul ziyaretlerinde çicek takdimi ve tatlı ikramında bulunularak okul idareci ve öğretmenlerinin günü kutlandı. Akabinde, emekli olmuş ve ismi Sarıtaş'la özdeşleşmiş eğitimcilere anlamlı ve özel ziyaretler yapıldı.

Ziyaretlerle ilgili açıklamalarda bulunan dernek başkanı Coşkun Ekici: "Mahallemizin ismini en iyi şekilde taşıyan ve kaliteli eğitimleriyle bizleri gururlandıran iki güzide okulumuzu derneğimiz yönetimi olarak öğretmenler günü dolayısıyla ziyaret ettik. Sivil bir toplum örgütü olarak iher zaman okullarımızın yanında olduğumuzu belirttik. Bugün aynı zamanda öğretmenler günü olması hasebiyle eğitime adanan ömürleriyle emekli olmuş mahallemizin müstesna ve değerli eğitimcilerine de kısa süreli ziyaretler gerçekleştirdik. İyi ki Var'lar. Bu vesileyle aktif görevde bulunan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü tebrik ediyoruz. Vefat etmiş ve şehit olan muallimlerimize de Allah'tan rahmet diliyoruz" dedi.

saritas-24-kasim.jpgsaritas-mahallesi.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler