Saadet'ten Camilere Ziyaret

Saadet'ten Camilere Ziyaret

Saadet Partisi Akçaabat İlçe Teşkilatı Din Görevlileri haftası münasebeti ile Akçaabat’ta bulunan camilerin bir kısmına ziyaretlerde bulundu.

Saadet Partisi Akçaabat İlçe Teşkilatı Din Görevlileri haftası münasebeti ile Akçaabat’ta bulunan camilerin bir kısmına ziyaretlerde bulundu. Ziyaretlerde camilerin din görevlilerine çikolata ikram ettiler. Din görevlileri ve cami cemaatleri ile sohbet eden ekip camilerle ilgili sorunları ve çözüm yollarını konuştu. Cami ziyaretlerinin ardından teşkilat mensupları Akçaabat Müftüsü sayın Ramazan Tekin’i de makamında ziyaret ederek Prof.Dr. Necmettin Erbakan’ın Davam isimli kitabını hediye ettiler.

Ziyaretlerle ilgili açıklama yapan İlçe Başkanı İsmail Şener ‘’Peygamber efendimiz buyururlar ki Bir kimse evine gelene nasıl ikramda bulunursa Allah’ta evine(camiye) gelene öyle ikramda bulunur. Bu vesile ile Allah’ın evi dediğimiz camilerimizi , Selçuklu’dan Osmanlı’ya dünyanın dört bir tarafına yaptırılan Allah’ın evlerini , mescidlerimizi terk etmemeli , sorunları ile yakından ilgilenmeliyiz diye düşünüyorum. Bizde bu amaçla Müslümanların bayramı Cuma gününde cami görevlilerimizi ve sayın müftümüzü ziyaret ettik. Faydalı bilgiler aldık. Tavsiyelerde bulunduk ‘’ dedi.

Önümüzdeki haftalarda da faaliyetlerine devam edeceklerini belirten parti yöneticileri ,dünya yoksullar günü münasebeti ile program tertip edeceklerini ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler