Saadet Dere Tepe Geziyor

Saadet Dere Tepe Geziyor

Saadet Partisi (SP) Akçaabat İlçe Teşkilâtı başlattığı mahalle gezilerini sürdürüyor.

Saadet Partisi (SP) Akçaabat İlçe Teşkilâtı başlattığı mahalle gezilerini sürdürüyor. SP’nin Işıklar ve Doğanköy mahalleleriyle başlayan gezilerinin bu haftaki durağı ise Dörtyol Mahallesi oldu.

SP Trabzon İl Başkanı Cevat Kurt’un kafile başkanlığını yaptığı gezide SP Akçaabat İlçe Başkanı İsmail Şener ile çok sayıda il ve ilçe yöneticisi de hazır bulundu.

Mahalle esnafını tek tek ziyaret edip sorunları hakkında bilgi alan SP’liler çziyaret ettikleri esnafa ve vatandaşlara da birer gül hediye ettiler.

Ziyaretlerle ilgili olarak gazetemize bilgi veren SP İlçe Başkanı İsmail Şener, Ramazan ayında gezilerini artırarak sürdüreceklerini ve 73 mahallemizin tümünü gezeceklerini belirterek, “Yeni il yönetimi çalışmalarımıza heyecan getirdi. Bu heyecanı halkımızla da paylaşıyoruz.” dedi.

Çalışmalar hakkında bilgi veren İl başkan Yardımcısı Uğur Topaloğlu ise şunları söyledi:

“Akçaabat’ta düzenlediğimiz mahalle toplantıları ve gezilerle genel ve yerel konularda halkımızın gündemini tutmaya çalışıyoruz. Dörtyol mahallesinde ilk dikkatimizi çeken ve mahalle sakinlerinin dile getirdiği merkez yolun sol tarafındaki köprü çok güvensiz. Korkuluklar yetersiz. İnsanların o köprüden düşme tehlikesi çok yüksek. Ayrıca trafik ışıklarına çıkan yola mutlaka çare düşünülmeli. Yıllardır o köprü o şekilde. Korkulukların yükseltilmesi gerekiyor. Tedbir alınması için Allah göstermesin can kaybı mı yaşanması gerekiyor? Dörtyol mahallemizde faaliyet gösteren talebe yurdunun hayır çarşısını ziyaret ettik. Yöneticileri ile istişare ettik. Yurdun mahalle için çok kıymetli bir değer olduğuna şahit olduk. Allah hizmetlerinden razı olsun.”

SP İl Başkanı Cevat Kurt ise yaptığı değerlendirmede tüm Türkiye’de olduğu gibi ilimizde ve ilçelerimizde da terör ve ekonomik zorlukların asıl gündemi oluşturduğuna vurgu yaptı.  Hükümeti “Daha düne kadar on beş dakikada Şam’da Cuma namazı kılacaklarını kendilerine hedef gösterenler şimdilerde, kendilerine Kilis’te Cuma namazı kılmayı hedeflediler galiba. “ diyerek eleştiren İl Başkanı Kurt, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bu tutarsız dış politika nereye kadar devam edecek? 15 yıldır iktidarda bulunan bu yapı, her gün yeni polemiklerle ülke gündemini meşgul etmeyi adeta kendilerine meslek edinmiş durumda. Komşularla sıfır sorun dediniz komşumuz kalmadı. Üretim var mı? İstihdam var mı? Ekonomik aktivite var mı? Özel sektör, orta ve küçük esnaf tedbir almanızı beklerken, siz seçim meydanlarında verdiğiniz vaatlerin faturasını sektör çalışanlarına ödettiniz. Eğitim zaten kendi başına kaotik ötesi rezilliklerle dolu. Daha geniş bir zamanda eğitim sektöründe ve devlet okullarında olan gelişmelerle ilgili de halkımızı bilgilendireceğiz inşallah. Tüm bu soruları sorduğumuzda, gündeme getirdiğimizde aldığımız cevap biz köprü yaptık, biz yol yaptık, biz inşaat yaptık vs. oluyor. Allah aşkına, terörde şehit verdiğimiz gençlerimizin, Kilis’e düşen bombaların, borç batağında yüzen, çekini senedini ödeyemeyen esnafımız ne olacak? Üretmeyen bir toplum çocuklarına miras ne bırakacak? Bu tehlikenin farkında değil misiniz? Geleceğimiz çorbasına yola döktüğünüz asfaltı mı koyacak? Köprü kolonlarını mı yiyecek? Üretmiyoruz. Tüketim toplumu olduk. Bu Siyonizmin kılavuzudur. Avrupa Birliğinin kılavuzudur.”

saadet-partisi-akcaabatta-dere-tepe-geziyor1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler