Polise Çarpıp Kaçtı

Polise Çarpıp Kaçtı

ÇARPTIKTAN SONRA KAÇTI

Akçaabat ilçesi Söğütlü Mahallesi'nde dün saat 23.00 sıralarında kontrol noktasında denetim yapan polis ekipleri, K.E.T. yönetimindeki 61 ABU 585 plakalı otomobili durdurmak istedi. Polisin 'dur' ihtarına uymayan K.E.T. aracıyla polis memuru Yusuf Ceylan'a çarparak kaçtı. Yaralanan Ceylan, çağırılan sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne kaldırıldı.  

HASTANEDE ŞEHİT DÜŞTÜ

Hastanede tedaviye alınan polis memuru Yusuf Ceylan, bu sabah doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamayarak şehit oldu. Samsun nüfusuna kayıtlı, Akçaabat Trafik Şubesi'nde görevli polis memuru Ceylan, kentte düzenlenecek törenle memleketine uğurlanacak. Bu arada, K.E.T.'nin polisi memuruna çarptığı anlar çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

ARACI TERK EDİP KAÇTI

Öte yandan, polis memuruna çarpan ve kaçan 16 yaşındaki K.E.T ve yanındaki aynı yaştaki M.A. aracını Söğütlü Telekom yanında terk ederek kaçtı. Bir süre sonra otomobilini bırakıp yaya olarak kaçmaya çalışan K.E.T. polis tarafından yakalandı. Ehliyetsiz ve alkollü olduğu tespit edilen K.E.T. sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Cenaze Samsun’a gönderilecek

Elim kazada şehit olan Polis Memuru Yusuf Ceylan’ın Yaylacık mahallesindeki evinde matem vardı. Şehidin evine, Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim gelerek, emniyet personeline başsağlığı dileğinde bulundu. Şehit polis memurunun annesi ise sedye yardımı ile eve getirildi.

Şehit Yusuf Ceylan evli ve 3 kız çocuk babasıydı.

akcaabat-sehit-evi.jpg
Şehidin Yaylacık Mahallesindeki evine bayrağımız asıldı.

akcaabat-polis-memuru-yusuf-ceyln.jpg
Şehidin Babası (Ortada)


kaza-yeri-akcaabat1.jpg
Kazanın meydana geldiği Söğütlü'deki yer.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Haberler