Polis Haftası Kutlandı

Polis Haftası Kutlandı

Türk Polis Teşkilatı’nın 179. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Akçaabat’ta çelenk sunma töreni düzenlendi.

Türk Polis Teşkilatı’nın 179. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Akçaabat’ta çelenk sunma töreni düzenlendi.

Akçaabat’ta Türk Polis Teşkilatı’nın 179. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma programı yapıldı.

Akçaabat İlçe Emniyet Müdür Vekili Komiser İsrafil Tüzen, Atatürk Anıtına Çelen sunulmasının ardında yaptığı konuşmada, “1845 yılında kurulan teşkilatımız bugüne dek, Yurtta huzur ve güvenin sağlanmasında, azim ve kararlılıkla çalıştığını” söyledi.

Tüzen konuşmasında “Teşkilatımızın kuruluşunun 179. Yıldönümü münasebetiyle tertip edilen törende, bizleri onurlandırdığınız için teşkilatım adına sizlere teşekkür eder saygılarımı sunarım.10 Nisan 1845 yılında kurulan teşkilatımız bugüne dek, Yurtta huzur ve güvenin sağlanmasında, azim ve kararlılıkla çalışan, kanını akıtmaktan, şehit olmaktan korkmayan Emniyet Teşkilatı mensupları bugünkü bulunduğu noktaya daha güçlü ve gururlu bir şekilde gelmiş bulunmaktadır. Türk Polisi, Cumhuriyet rejiminin temin ve tesisinde canını feda etmekten çekinmeksizin, mesleğe girerken ettiği yemine sadık kalarak, şerefli görevini kanunların kendisine verdiği yetkiyi kullanarak, Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda ifa etmenin şeref ve gururunu daima kalbinde yaşatmış ve hissetmiştir.Bize göre iyi Polis; halkın saygınlığını kazanan görevine bağlı, kanunları adil uygulayan dürüst ve toplumun çıkarlarını herşeyin üzerinde tutan polistir. Bugün polisimiz başarılı çalışmaları ile halkın nezdinde haklı bir güven ortamı sağlamak ancak Polis-Halk işbirliğini en üst seviyede tutmakla mümkün olduğunu biliyoruz. Polis, bulunduğu toplumun sos- yal yapısının en iyi yansıtıcısıdır. Bu vesile ile kutlamış olduğumuz Polis Haftasında, vazifesi uğruna hayatlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle anar, görevi uğruna gazi olan meslektaşlarımıza minnetlerimizi sunar, fedakarca hizmetleri sonucu emekliye ayrılan ve hala görevi başında azimle çalışan tüm teşkilat mensuplarımızın bu anlamlı gününü kutların” dedi.

akcaabat-polis-haftasi-kuitlandi.jpeg

akcaabatta-turk-polis-teskilatinin-179-kurulus-yil-donumu-ve-polis-haftasi-etkinlikleri-kapsaminda-ataturk-aniti-onunde-celenk-sunma-programi-yapildi.jpeg

akcaabat-israfik-tuzen.jpg
Akçaabat İlçe Emniyet Müdür Vekili Komiser İsrafil Tüzen.

akcaabatta-turk-polis-teskilatinin-179-kurulus-yil-donumu-ve-polis-haftasi-etkinlikleri-kapsaminda-ataturk-aniti-onunde-celenk-sunma-programi-yapildi1.jpeg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler