Playstation Turnuvasında Ödüller Sahiplerini Buldu

Playstation Turnuvasında Ödüller Sahiplerini Buldu

Toplamda 167 oyun severin katıldığı Playstation Turnuvasında dereceye girenlere ödüllerini Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim başkanlık makamında verdi.

PLAYSTATİON TURNUVASINDA ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Akçaabat Belediyesi organizesinde düzenlenen Playstation Turnuvası sona erdi.

Toplamda 167 oyun severin katıldığı Playstation Turnuvasında dereceye girenlere ödüllerini Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim başkanlık makamında verdi.

Bir hafta boyunca heyecanın ve eğlencenin doruklarda seyrettiği Playstation Turnuvası’nda oyun severler kıyasıya yarıştılar. Turnuva sonunda birinci Ahmet Kayra Ömeroğlu, ikinci Serkan Değermenci, üçüncü Buğra Kurt, dördüncü ise Yaşar İleli oldu.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, düzenlediği sportif etkinliklerle, çevre il ve ilçelere de örnek oluyor. Rutin belediyecilik hizmetlerinden vakit buldukça Playstation Turnuvasına katılarak yarışmacılarla birlikte keyif dolu anlara tanıklık eden Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, yediden yetmişe herkesin ilgisini çekebilecek spor faaliyetleri düzenlemeye önem verdiğini vurguladı.

Palystation Turnuvası’nda dereceye giren oyun severleri makamında ağırlayıp onlarla sohbet eden Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Akçaabat Belediyesi olarak hemen hemen tüm vatandaşlarımızın ilgisini çekebilecek sportif faaliyetler düzenlemeyi önemsiyorum. Yediden yetmişe tüm vatandaşlarımızı sporun her dalıyla buluşturmaya özen gösteriyorum. Gençlerimizin yenigözdesi sanalda yer alan oyunlar. Gençlerimizin ilgi odağında olan bu sanal oyunları bir E-Spor Şenliği’ne dönüştürmek istedik. Playstation Turnuvası boyunca rutin işlerden vakit buldukça soluğu gençlerin yanında aldım. Onların turnuva coşkusuna ortak oldum. Biz, Akçaabatlılar olarak hem gerçekte hem sanalda sporu çok seviyoruz; her yerde sporun her türlüsünü icra ediyoruz. Oldukça keyifli ve çok centilmen bir turnuva oldu. Turnuvaya katılan 167 oyun sever kardeşime teşekkür ediyorum.” Dedi.

 

6.jpg

3-2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Haberler