Özer'in Büyük Başarısı

Özer'in Büyük Başarısı

Rıza Özer'in Büyük Başarısı

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesi partilerin belediye meclis üyesi adayları listesi de belli oldu. AK Parti'de Güngören Belediye Meclis Üyesi Aday listesini, İlçe Seçim Kurulu’na teslim etti. AK Parti Güngören’in listesinde 2. Sırada aday gösterilen Akçaabatlı Rıza Özer’in İstanbul Büyükşehir ve Güngören meclis üyeliğini kazanmasına kesin gözüyle bakılıyor.

İstanbul Büyükşehir’de Meclise Girecek

Akçaabatlı olan Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir’in daveti üzerine daha önce   Başakşehir’den listeye giren  Rıza Özer, daha önce de Büyükşehir Belediye meclis üyesi idi.

Birçok STK’da Görev Yapıyor

Akçaabat’ta iş hayatına devam ederken İstanbul’a taşınan ve burada iş hayatına devam eden Revmen Tekstil Yönetim Kurulu başkanı Rıza Özer, Akçaabat’ta ve İstanbul’da birçok sivil toplum örgütünde görev aldı. Özer, Türkiye Girişimci İş Adamları vakfı genel başkan yardımcısı,  Akçaabatlılar Vakfı Yönetim Kurulu üyesi, İstanbul Akçaabatlılar Derneği Başkan Vekilliği görevlerinde bulunuyor.

Rıza Özer’in özellikle hafta içi nüfusu 1 Milyonu aşan , dünyanın her yerinden ticari faaliyet için gelen , ihracatta lider konumda olan , dünyanın ve Türkiye’nin en büyük tekstil üretici ve toptancılarının , sanayicilerin yer aldığı bir ilçeden liste başı olması büyük başarı olarak nitelendirildi.

riza-ozer-istanbul.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler