New York Konuşma Derneği hizmete girdi.

New York Konuşma Derneği hizmete girdi.

New York Konuşma Derneği hizmete girdi.

New York Konuşma Derneği, Trabzon’da öğrenme garantisi ile hizmete girdi.

Yabancı dilin duayen öğretmenlerden yurt dışı ve yurt içi yabancı dil tecrübesiyle Necat Ağırman, YDS ve LYS5 alanında yetiştirdiği başarılı öğrenci profili ve 20 yıllık üniversite tecrübesiyle Halis Yaşar Canik, ortaöğretim TEOG sınavında başarılı öğrenciler yetiştiren ve lise eğitimini Londra’da tamamlayan Mümin Cinemre ve 13 yıllık New York tecrübesiyle Yıldırım Şimşek’inde aralarında bulunduğu güçlü ekibiyle,” New York Konuşma Derneği” Trabzon’da öğrenme garantisi ile hizmete girdi.

Gazipaşa Mahallesi Zeytin Sokak No: 14/A Ortahisar Trabzon adresinde hizmete giren ve %100 eğitim garantisi veren New York Konuşma Derneği(NYKD) bünyesinde oluşturulan Yabancı Dil Kursunda 8 ve 10 kişilik sınıflarıyla ve farklı konseptle TEOG İngilizce, TOEFL Rusça, YDS Arapça, LYS-5 Türkçe IELTS Çince ile sınavlara yönelik öğrenci gruplarıyla, her seviyede çeviri özel amaçlı ve Mesleki İngilizce sınıfları oluşturarak dil kurslarıyla hizmet vermeye başladı.

Açtıkları dil kursu ile yabancı dil pratiği yapmak için yurt dışına çıkılmayacağını belirten New York Konuşma Derneği başkanı Yıldırım Şimşek,” İnsanlar yıllarca öğrendikleri yabancı dili kağıt üzerinde bırakıyor, konuşamıyor. Dernek olarak bu eksikliği gidermek amacındayız. Bu bağlamda ilk icraatımız öğrencilerden ekonomik durumları iyi olmayanları derneğimizde ücretsiz eğiterek gelecekte şehrimize ve ülkemize kültürlü yabancı dil bilen donanımlı bireyler olarak yetiştirmek istiyoruz.” Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler