Muhtarlardan Ziyaretler

Muhtarlardan Ziyaretler

Türkiye Muhtarlar Derneği Akçaabat Şubesi’nden AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu ve Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper’e ziyaret gerçekleştirildi.

Türkiye Muhtarlar Derneği Akçaabat Şubesi’nden AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu ve Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper’e ziyaret gerçekleştirildi.

 

Türkiye Muhtarlar Derneği Akçaabat Şube Başkanı Eyüp Gedikli ve üye muhtarların yer aldığı ziyaretler ile ilgili sitemize açıklama yapan Başkan Gedikli, ziyaretlerin yararlı geçtiğini ifade etti.

 

Başkan Gedikli, “Akçaabatımızın yetiştirmiş olduğu evlatlardan bir tanesi olan ve AK Parti İl Başkanlığına atanan Sezgin Mumcu’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdik. Bu verilen görevi en iyi şekilde yapacağına inancımız tamdır. Virüs nedeniyle kurallara uygun bir şekilde programımızı gerçekleştirdik. Biz dernek olarak bugüne kadar her zaman olduğu gibi işimizi en iyi şekilde yapmaya özen gösteriyoruz. Sayın Başkanımız bizi çok güzel bir şekilde karşılamış ve programımızdan çok memnun kaldığını ifade etmiştir. İl Başkanı Mumcu’nun yapacağı çalışmalarda ilimize ve ilçemize katkı sağlayacağına inanıyoruz ve derneğimiz adına kendisine ve ekip arkadaşlarına teşekkür ediyoruz” dedi.

 

 

 Başkan Gedikli Emniyet Müdürü Ziyareti ile ilgili ise “Uzun süredir Trabzon İl Emniyet Müdürü Metin Alper’e ziyaret yapmayı planlıyorduk. Pandemi dolayısıyla biraz gecikmeli de olsa ziyaretimizi yaptık. Emniyet müdürümüz ziyaretten çok memnun oldu. Emniyet Müdürümüz Akçaabat’ın suç ve olaylar yönünden en sakin ilçelerden birisi olduğunu ve vatandaşların huzuru için çalıştıklarını ifade etti. Bizler de kendilerine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledik” dedi.

 

muhtarlar-dernegi-akcaabat-001.jpgmuhtarlar-dernegi-akcaabat1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler