Minderin Perileri Kaymakamla buluştu.

Minderin Perileri Kaymakamla buluştu.

Minderin Perileri Kaymakamla buluştu.

AKİK- Akçaabat İlim Kültür Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Yönetici ve Sporcuları, Darıca Saray Köfte tesislerinde Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel ile birlikte öğle yemeğinde bir araya geldi. Yemeğe Akçaabat Kaymakamlığı Proje Birimi Kurulu üyeleri ve bazı okul müdürleri de katıldı.

minderin-perileri-yemek.jpg

AKİK Başkanı Ali Balta tarafından verilen yemekte, devam eden "Minderin Perileri Akçaabat’ta Doğuyor" adlı proje ile ilgili Kaymakam Soner Şenel ve basına bilgi verildi.

 Proje hakkında bilgi veren Ali Balta, projelerinde Akçaabat’ta dezavantajlı ailelerin çocuklarının yetiştirilmesi ve spor yoluyla sosyal hayata katılmalarını sağlamayı temel hedef edindiklerini söyledi. Güreş Sporu yoluyla çocukları geliştirmeyi hedeflediklerini belirten Ali Balta," İçişleri Bakanlığı Dernekler dairesi tarafından kabul edilen ve 48.600 TL tutarındaki projelerinin kabul edilmesinde desteklerini esirgemeyen Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel’e ve Akçaabat Kaymakamlığı Proje Biriminde görevli arkadaşlarıma teşekkürü bir borç biliyorum" dedi.

            Kaymakam Soner ŞENEL, bu projenin Kaymakamlık Proje Birimi tarafından hazırlanan ve kabul edilen ilk proje olması dolayısıyla özel bir öneme sahip olduğunu ifade ederek, Proje Birimine ve Dernek Yöneticilerine teşekkür etti. Şenel, Akçaabat’ımızda Kaymakamlık Proje Biriminin proje yapmak isteyen tüm paydaşlara gönüllü destek sağlamaya hazır olduğunu da sözlerine ekledi.  Projede yeralan çocuklara tavsiyelerde bulunan Kaymakam Soner Şenel, bu projenin hayatlarında çok önemli bir aşama olacağını, ancak sporun yanında gayret ve disiplinli çalışmadan uzaklaşmamaları gerektiğini kendilerini bayrağımızı uluslararası yarışmalarda dalgalandıran sporcular olarak görmek istediğini bu yüzden de asla çalışmaktan yılmamaları gerektiğini belirtti. Sporculara akademik başarılarına da dikkat etmeleri tavsiyesinde de bulunan Soner Şenel, "Öğrenci olarak derslerinize de çok dikkat etmenizi, çok kitap okuyarak entelektüel yönden de kendinizi geliştirmenizi ve üniversite eğitimini mutlaka gerçekleştirmenizi de istiyorum" dedi.

            Proje Birimi adına konuşan Osman Düzenli, Akçaabat’ımıza gönüllü hizmet vermek için Kaymakamımız Sayın Soner ŞENEL başkanlığında Proje Birimini oluşturarak yurt içi ve yurtdışı fonlardan ilçemizde yer alan kurum, kuruluş ve sivil toplum örgütlerine yapacakları tüm projelerde gönüllü desteğe hazır oldukları belirterek tüm paydaşların kendileriyle irtibata geçmelerini istediklerini söyledi. Bu yemeği organize eden ve ilk destek verdikleri proje sahibi AKİK yöneticilerine bu nazik davetlerinden dolayı da teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler