Lojmanlar Hastaneye Kaldı

Lojmanlar Hastaneye Kaldı

Karayolları Lojmanları Hastaneye Kaldı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, bir müjde daha verdi. En başından beri istenilen ancak yürürlükteki mevzuatlara takılan,eski Karayolları105. Şube Şefliği yerleşkesinde lojman olarak kullanılan binalar, Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi’ne devredildi.

akcaabat-lojmanlar.jpg

Devir işleminin nihayet gerçekleştiğini açıklayan AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, mevcut alana bitişik devlet hastanesi planları yapılırken dahi hastane sahasına katılmak istenen ancak aşılamayan bürokratik nedenlerle bugüne kadar gerçekleştirilmesi mümkün olmaya Karayolları lojmanlarının Sağlık Bakanlığı’na devir işlemini gerçekleştirmiş olmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Bu binaların, günün şartlarına tam uyum sağlayabilmek adına büyüme ve gelişme ihtiyacı her an duyulan Akçaabat Haçkalı baba Devlet hastanesi için son derece önemli olduğuna işaret eden AK Parti İlçe Başkanı Altıntepe, zaman zaman hastane sosyal alanlarından feragat ederek yeni servis ve birimleri hizmete sokan hastanenin alan ihtiyacının ciddi manada karşılanacağını söyledi.

 İlçe Başkanı Altıntepe, ilgili devrin gerçekleşmesinin önündeki engellerin aşılmasında katkısı bulunan herkese teşekkür ettiği açıklamasını “Artık bundan sonrası Hastanemizin yönetiminde. İlçemizin ihtiyaç duyduğu yeni Hastane sağlık hizmetlerini halkımızın ayağına kadar getirmek adına ara vermeden çalışmalar yürütülmelidir.  Bu hususta desteğimiz Hastanemize hiç bir zaman eksilmeyecektir. Halk sağlığı hele de günümüz şartlarında son derece önemli, bunu yaşayarak görmekteyiz. Karayollarımıza ait eski lojman binaları, sağlık alanında önemli yatırımların ev sahibi olacak bundan böyle, kimsenin şüphesi olmasın.” sözleriyle tamamladı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Haberler