Kurumlar Arası Futbol Turnuvası Sona Erdi

Kurumlar Arası Futbol Turnuvası Sona Erdi

Akçaabat’ta kurumlar arasında düzenlenen futbol turnuvası yapılan final maçı ve ödül töreni ile sona erdi.

AKÇAABAT’TA KURUMLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

Akçaabat’ta kurumlar arasında düzenlenen futbol turnuvası yapılan final maçı ve  ödül töreni ile sona erdi.

Akçaabat Belediyesi tarafından ilçedeki kamu kurum ve kuruluşları arasındaki iletişimi güçlendirmek amacıyla organize edilen Kurumlar Arası Futbol Turnuvası ‘Halil İbrahim Ayvaz Sezonu’ ödül töreni Harmancık halı sahada yapıldı.

Akçaabat Belediyesi organizesinde yapılan ‘Halil İbrahim Ayvaz Sezonu’ Kurumlar Arası Futbol Turnuvası’na toplamda 24 takım katıldı. 3 Hafta boyunca devam eden olan Kurumlar Arası Futbol Turnuvası’nda 289 sporcu 40 müsabaka gerçekleştirildi.

Törende konuşan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “24 takımın yer aldığı turnuvada maçlar centilmenlik çerçevesinde oynandı. Bunun en güzel örneğini ise TİSKİ takımı sporculara jest yaparak gül armağan etmesiyle gösterdi. Şunu belirtmek isterim ki aslında burada kazanan spor olmuştur, kardeşlik olmuştur, birlik ve beraberlik olmuştur, Akçaabat olmuştur. Bu tür etkinliklerle kurumlar arasındaki bağlar güçleniyor. Akçaabat kültür, sanat ve turizm şehri olduğu kadar spor şehri olma yolunda da ilerlemektedir. Sporun her dalını her yaştan vatandaşımızla buluşturmaya özen gösteriyoruz. Toplamda 40 çekişmeli müsabakanın sonunda nihayet bu akşam kazanan belli oldu. Kazanan arkadaşlarımızı tebrik ediyor; turnuvamıza katılan tüm sporcularımıza teşekkür ediyorum. Spora verdiğimiz desteği imkanlarımız ölçüsünde devam ettireceğiz. Ayrıca dereceye giren takımlara verilen para ödüllerinin de Akçaabatlılar vakfına bağışlanması büyük bir yardımlaşma göstergesi olmuştur.” dedi.

Final maçının oynanması ve ödül töreni ile sonlandırılan turnuvanın kazananı Sebat Veteranlar takımı oldu. Turnuvanın ikincisi Esnaf Spor, üçüncüsü Akçaabat İlçe Tarım Müdürlüğü, dördüncüsü Real Trabzon Üniversitesi oldu.

Kurumlar Arası Futbol Turnuvası ‘Halil İbrahim Ayvaz Sezonu’nda 19 gol atarak Gol Krallığı unvanını ise Ersin Kocaoğlu aldı. Turnuvanın en iyi oyuncusu Abdulkadir Şen seçildi.

akcaabatta-kurumlar-arasi-futbol-turnuvasi-sona-erdi-10.jpg

akcaabatta-kurumlar-arasi-futbol-turnuvasi-sona-erdi-1.jpg

akcaabatta-kurumlar-arasi-futbol-turnuvasi-sona-erdi-7.jpg

akcaabatta-kurumlar-arasi-futbol-turnuvasi-sona-erdi-4.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Haberler