Kur’an Bülbülleri İcazet Aldı

Kur’an Bülbülleri İcazet Aldı

Kur’an Bülbülleri İcazet Aldı.

 

Akçaabat Müftülüğü’ne bağlı, Merkez Kur’an Kursu ile Sarıtaş İmam Hatip Ortaokulu’nda eğitim gören ve hafızlığını tamamlayan 37 öğrenci için icazet merasimi düzenledi.

Akçaabat Abdülhamit Han Kur'an Kursu Külliyesinde bulunan Yusuf Taşın Camii’nde gerçekleşen icazet tönine,  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon  Milletvekili Mustafa Şen, Trabzon Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu,  Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat İlçe Müftüsü Yusuf Genç ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Emekli İmam Hatip Cevat Birinci’nın sunuculuğunu yaptığı program, 2023 yılı TRT Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmasının birincisi Hafız Muhammed Saka’nın  Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Akçaabat İlçe Müftüsü Yusuf Genç’in bir selamlama konuşması yaptığı törende, Söğütlü Ulu Camii din görevlileri  Bilal ACER ve Mustafa Koca tarafından ilahiler okundu.

Yapılan konuşmaların ardından Kur’anı Kerim’i ezberleyen ve hafızlık icazetini almaya hak kazanan 37 hafıza belgeleri takdim edildi.

akcaabat-hafizlik-merasimi1.jpg

akcaabat-hafizlik-merasimi2.jpg
Törence hafız olan Asaf Başocak'ın belgesini emekli imam olan dedesi İsmail Başocak takdim etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler