Kalyoncu Çalışıyor

Kalyoncu Çalışıyor

CHP Akçaabat Belediye Başkan Adayı Kalyoncu Esnaf ve Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı akademisyen Osman Kalyoncu, seçim çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

CHP Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu, 2024 yerel seçimleri çerçevesinde saha çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Adayı Kalyoncu, bu kapsamda Akçaabat şehir merkezinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek kendisine iletilen sorun, talep ve önerileri not aldı.

“AKÇAABAT’I HALK BELEDİYECİLİĞİ İLE BULUŞTURMAK İÇİN GÜN SAYIYORUZ”

Ziyaret ve temasları sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Adayı Osman Kalyoncu: “Akçaabat’ın her mahallesini, her sokağını karış karış geziyoruz. Halkımızın isteklerini, beklentilerini, eleştiri ve önerilerini kaydediyoruz. Bu kayıtlar bizlerin gelecekteki yönetim anlayışının temelini oluşturacak. Halkımızın beklentileriyle halk belediyeciliğinin en güzel örneğini Akçaabat’ta uygulayacağız. İddialıyız. Kendimize güveniyoruz. Bunun kaynağı da yine bizleri bağrına basan kıymetli Akçaabatlı hemşehrilerimizdir. Hemşehrilerimizi halk belediyeciliği ile buluşturmak için gün sayıyoruz” ifadelerini kullandı.

chp-adayi-akcaabat6.jpg

chp-adayi-akcaabat-5.jpg

chp-adayi-akcaabat1.jpg

erbakan-akcaabata-ugradi3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Haberler