İyi Parti'den Ankara'ya Çıkarma

İyi Parti'den Ankara'ya Çıkarma

İyi Parti Akçaabat İlçe Teşkilatı Ankara’ya Çıkarma Yaptı.

İyi Parti Akçaabat İlçe Teşkilatı Ankara’ya Çıkarma Yaptı.

İyi Parti Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Mısır ve beraberinde İyi Trabzon Büyükşehir Belediyesi Grup Başkan Vekili Aslan Güner, Akçaabat Belediyesi Meclis Grup Başkan Vekili Erol Gedikli ve  Akçaabat Belediye Meclis Üyesi Hakan Kuvvet ile birlikte Ankara’ya giderek, partinin grup toplantısına katıldı ve milletvekilleri ile görüştü.

Ziyaret ile ilgili sitemize açıklama yapan ilçe başkanı Mustafa Mısır, ziyarettin çok faydalı geçtiğini ve parti yönetiminde iktidar ışığını gördüğünü söyledi. Başkan Mısır “Ankara’da yaptığımız ziyaret çok faydalı geçti. Genel Başkan Yardımcımız Teşkilat Başkanımız Koray Aydın, TBMM Grup Başkan vekilimiz Lütfü Türkkan ve Yardımcılarımız Ümit Özlale, Berna Sukas, Burak Akburak ve vekilimiz Hüseyin Örs’ü ziyaret ettik. Genel başkanımız Meral Akşener’in grup toplantısına katılarak konuşmasını dinledik. Grup konuşmasında milletvekillerimizde ve partililerimizde iktidar ışığını gördüm” dedi.

Mustafa Mısır, milletvekillerinin ve parti teşkilatının Akçaabat’a özel ilgileri olmasından memnuniyet duyduğunu da belirtti.

Akçaabat Ajans haberidir.

iyi-parti-akcabat-ankara-ziyareti.jpg

iyi-parti-akcabat-ankara-ziyareti1.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler