İşte Halimiz

İşte Halimiz

Tek yön çilesi

Akçaabat’ın en önemli sorunlarından olan trafik çilesi artarak devam ediyor.  Sorunlu Akçaabat trafiğine yetkililerin kalıcı ve tüm kesimlerce kabul gören bir çözüm üretememiş olması eleştiriliyor.

Akçaabat Belediyesi’nin paralı otopark uygulaması ile İlçe Trafik Komisyonu’nun tek yön uygulaması kararları, karar alıcı kurumlara denetim ve cezai yaptırım sorumluluğu yüklenmeyince trafik açısından adeta tüm kesimler için kördüğüm oluşturuyor.

İlçemiz merkezinde park yasağı, duraklama yasağı, büyük araç giremez yasağı gibi pek çok trafik kuralının sadece tabelada kalması ise trafik sorununu her geçen gün içinden çıkılamaz hale getiriyor.

Akçaabat’ın pazarı olan özellikle Salı günleri şehir merkezinde adeta bir trafik keşmekeşliği yaşanırken, yol kenarları dahil tüm otoparkların dolu olmasına, gelişi güzel park edilen araçlar da eklenince, oluşan manzara vatandaşı çileden çıkartıyor. İlçe merkezinde yeterli otopark olmaması nedeniyle karayolu kenarlarını da otopark olarak kullanmak zorunda kalan vatandaşlar adeta tehlikeye davetiye çıkartıyor.

Vatandaş “otoparklar yetersiz”

Akçaabat’ta otopark bulmakta sorun yaşayan vatandaşlar otoparkların yetersiz olduğunu ve bu soruna yetkililerin duyarsız kaldıklarını ifade ettiler.

fotogaleri.gif

 

videogaleri-001.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Haberler