İstanbul'a Akçaabat Damgası

İstanbul'a Akçaabat Damgası

Trabzon Dernekleri Federasyonu’nun ev sahipliğinde düzenlenen “Trabzon Günleri”, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda bulunan etkinlik alanında başladı.

 

Akçaabat Belediyesi’nin de stant açtığı İstanbul Trabzon Tanıtım Günleri 22 Şubat 2024 tarihinde başladı ve 25 Şubat 2024 tarihine kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.

İstanbul Trabzon Tanıtım Günleri’nde Akçaabat Belediyesi'nin hazırladığı Otantik stant damga vurdu. Akçaabat Belediyesi’ne ait standını Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin genç, Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, Trabzon Dernekleri Federasyon Başkanı İsmail Şatıroğlu, Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürü Tamer Erdoğan, basın mensupları ve birçok vatandaş ziyaret etti.

Akçaabat’ı tanımak isteyen ve memleket hasreti çeken herkesi Atatürk Havalimanındaki etkinlik alanında açılan Akçaabat Belediyesi standını ziyaret etmeye davet eden Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Başkan Ekim, "Akçaabat; kültür, sanat ve turizm şehridir. Şehrimizi ileri noktalara taşımaya gayret ediyoruz. Akçaabat'ın adını markalaştırmak ve ülke genelinde bilinirliğini arttırmak için çeşitli illerde düzenlenen tanıtım organizasyonlarını çok önemsiyoruz. Akçaabat'ı horonuyla, davuluyla, zurnasıyla, kemençesiyle, un helvasıyla, sıcakkanlı ve samimi misafirperverliğiyle gittiğimiz her yere taşıyoruz. Memleket sevdalılarının memleket hasretlerini bir nebze olsun gidermeye çalışıyor; Akçaabat’ımızı tanımak isteyenlere şehrimizi tanıtıyoruz. Tanıtım organizasyonları şehrimizin turizmi açısından da oldukça faydalı oluyor. Standımızda Akçaabat'ı, Trabzon'u tanıtıyor ve birçok yerli turisti şehrimize çekiyoruz. Biz, belediye olarak hizmet aşkıyla çalışıyor; insan odaklı hizmet üretiyoruz. Belediyecilik sadece şehri imar etmek değildir. Belediyecilik aynı zamanda kentin kültürel hayatını canlı tutmak ve yenilikleri yakından takip ederek şehre uyarlamaktır. Hizmet aşkıyla çıktığımız bu yolda gönül belediyeciliğini benimseyerek vatandaşlarımızla, hemşehrilerimizle, memleket sevdalılarımızla gittiğimiz her yerde samimi sohbetler ediyor; onları dinliyor ve onlarla gönül bağı kuruyoruz. Bizler, şehrimizi imar etmekle, sosyal ve kültürel hayatını canlı tutmakla, şehrimize yenilikler kazandırmakla, vatandaşlarımızın gönüllerini kazanmakla yükümlüyüz. Bunu en iyi şekilde başarmak için elimizden gelen gayreti göstermekte çekimser davranmıyoruz. Şehrimizi her yönüyle tanıtmaya çalışıyoruz. Herkesi Akçaabat'ı görmeye, Akçaabat'ın her köşesini gezmeye ve tanımaya davet ediyorum. Trabzon Dernekler Federasyonu tarafından Trabzon’un Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 106, Yıl Dönümü vesilesiyle hazırlanan bu organizasyonda emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum. Standımız 25 Şubat 2024’e kadar açıktır. Herkesi bekleriz.” Dedi.

25 Şubat 2024 tarihine kadar Atatürk Havalimanı Etkinlik alanında devam edecek olan Trabzon Tanıtım Günlerine; İstanbul'da yaşayan tüm hemşerilerimizi, memleket hasreti çekenleri, Akçaabat sevdalılarını ve Akçaabat'ı her yönüyle tanımak isteyen herkesi standımıza bekleriz.

akcaabat-istanbul-gunleri.jpg

4-4.jpg

3-8.jpg

5-3.jpg

1-11.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler