İmamoğlu Baba Ocağında

İmamoğlu Baba Ocağında

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ramazan Bayramı'nı memleketi Trabzon'da geçirdi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ramazan Bayramı'nı memleketi Trabzon'da geçirdi. Aile büyüklerini ziyaret edip bayramlaştıktan sonra Trabzonlulara seslenen İmamoğlu, iddialı mesajlar verdi.

İmamoğlu, Akçaabat Yıldızlı mahallesinde yaşayan 93 yaşındaki aile büyüğü Havva Cimşit ve 97 yaşındaki anneannesi Emine İnan İmamoğlu'nu ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Ziyarette Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez ve CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak da hazır bulundu. Aile ziyaretinin ardından baba ocağı Cevizli Mahallesi'ne geçen İmamoğlu ve ailesi, burada büyük bir coşkuyla karşılandı. Davul-zurna ve horon eşliğinde karşılanan İmamoğlu, horona katılıp hemşehrileriyle bayramlaştı.

Trabzonlulara seslenen İmamoğlu, hizmetleriyle ilgili iddialı sözlerde bulundu. Son seçimlerle 5 yıl daha İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yürüteceğini hatırlatan İmamoğlu, "Hizmette beni geçecek adam doğmadı kardeşim. Beni geçene de arkadan çelme takmam, vallahi de billahi de alkışlarım" dedi.

ekrem-imamoglu-akcaabatta.jpg

ekrem-imamoglu-trabzon.jpg

ekrem-imamoglu-akcaabat.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Haberler