İlhan Yılmaz aday olduğunu açıkladı.

İlhan Yılmaz aday olduğunu açıkladı.

Nefsipulathane Mahallesi Muhtarlığı için de İlhan Yılmaz aday olduğunu açıkladı.

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimi’nde muhtarlık için aday olacak isimler birer birer adaylıklarını açıklamaya başladılar. Nefsipulathane Mahallesi Muhtarlığı için de İlhan Yılmaz aday olduğunu açıkladı.

Doğup büyüdüğü mahallesine imkânlar ölçüsünde hizmet etmeyi arzuladığını belirten İlhan Yılmaz, tüm mahallelilerinden destek istediğini söyledi. Yılmaz, bilgi birikimini aktaracağı muhtarlık makamının büyükşehir statüsü ile daha da bir önem kazandığını vurgulayarak, “Mahallemi temsil yolunda rüştünü ispat etmiş bir ekiple muhtarlığa talibim. Mahallemi Akçaabat’ın en gözde mahallelerinden biri yapmak azmindeyim.” dedi.

İlhan Yılmaz kimdir?

1969 yılında Nefsipulathane Mahallesi’nde doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Akçaabat’ta tamamladı. İzmir Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo-Televizyon-Sinema Bölümü’nden mezun olduktan sonra kısa aralıklarla Trabzon’daki yerel televizyonlarda Haber müdürlüğü görevlerinde bulundu.

Akçaabat’ta açtığı giyim mağazası ile ticarete atıldı ve 5 yıl bu işi yaptı. Halen İstanbul Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü 3. sınıf öğrencisi olarak ikinci üniversite eğitimini alıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler