İlçe Başkanından Açıklama

İlçe Başkanından Açıklama

Yeniden Refah Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Resul Altın, Toplumun her gün biraz daha maneviyattan uzaklaştığını ifade etti.

 

Yeniden Refah Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Resul Altın, Toplumun her gün biraz daha maneviyattan uzaklaştığını ifade etti.

Altın’ın yaptığı basın açıklaması şu şekilde;

Her fırsatta kültür ve turizm şehri diye andığımız güzide İlimiz ilçemiz  adım adım maneviyattan uzaklaştırılıyor. Oysa ki Trabzon denildiğinde akla ilk gelen milliyetçilik ve muhafazakarlıktır nasıl ki İslam dünyası Türkiye’den hamilik bekliyorsa Türkiye’de Trabzon’dan hamilik bekliyor. Ama ne yazık ki bizler bu ruhu yansıtamıyoruz ve gelecek nesillere de aktarılması hususunda hiçbir şey yapmıyoruz. Bizlerin yaşamadığı örnek olmadığımız bir hayatı gelecek nesillere nasıl aktarabiliriz ki konu herhangi bir sosyal etkinlik olduğunda sivil toplum kuruluşları ve siyasi partiler organizasyon üzerine organizasyon düzenlerken konu milli ve manevi değerlerimize alçakça saldırı olduğunda Rusya Devlet başkanının açıklamalarında yüreğimizi sogutuyoruz.  Bu gidiş nereye diye soruyorum tabii ki sosyal alanlarımız kıymetli ve değerli. Ama burada mesele başka bir şey toplumun algısını yönetenlere topluma yön verenlerin tutumsuz davranışlarının toplum üzerinde antipati etkisi yaratarak değerlerimizden uzak olmasına sebep olmaktadır ve bu gelecek için ahlaki bakımından büyük bir tehlikedir.  Bu büyük bir vebaldir o sebepten bizler Yeniden Refah Partisi olarak önce ahlak ve maneviyat diyerek milli ve manevi değerlerimizin sonuna kadar savunucusu olduğumuzu yılmadan tekrar tekrar belirtmek istiyorum.  İslam’a yapılan kutsallarımıza yapılan tüm alçakça saldırılara lanetliyoruz.  Sorumlu davranarak  tepki gösteren ilçemiz imam hatiplerini de yürekten kutluyor desteklerimizi ifade etmek istiyorum. Tekrar buradan yetkililere sesleniyorum milli ve manevi kültürlerimize uygun bilakis gençlerin ilgisini çekecek gençlerimizi sosyal ortamın sosyal medya ortamının bilinmez sınırsızlığına terk etmeyip daha fazla ahlaki erozyona uğramamamız noktasında çalışmalar ve etkinlikler yapılmasının yapılacak olan hizmetler sıralamasında en önemli hizmet olarak bir an evvel sempozyumlar başlatılması gerektiğini ifade etmek istiyorum.  Unutulmamalıdır ki gençlerimiz geleceğimizdir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Haberler