‘İçimde Sanat Var’ Etkinliği Düzenlendi

‘İçimde Sanat Var’ Etkinliği Düzenlendi

Akçaabat Belediyesi tarafından ‘İçimde Sanat Var’ etkinliği kapsamında Psikolojik Söyleşiler yapıldı; Drama ve tiyatro oyunu sahnelendi.

Akçaabat Belediyesi tarafından ‘İçimde Sanat Var’ etkinliği kapsamında Psikolojik Söyleşiler yapıldı; Drama ve tiyatro oyunu sahnelendi.

Psikolog Samet Türedi, konuşmacı olduğu Psikolojik söyleşide; çocukların stres ve kaydı yönetimi, doğru nefes alma teknikleri, psikolojik analiz gibi konulara değinerek çocukların erken yaşta psikolojik farkındalık elde edebilmelerine katkıda bulundu.

DRAMA TİYATRO SAHNELENDİ

‘İçimde Sanat Var’ etkinliği kapsamında Trabzon Oda Tiyatrosu ekibi, ünlü masallardan bazılarını sahnede canlandırdılar. Trabzon Oda Tiyatrosu ekibi, birbirinden eğlenceli ve eğitici şarkılarla çocuklarla birlikte dans ettiler.

Yaratıcı Dramanın incelikleri kullanılarak Trabzon Oda Tiyatrosu ekibi tarafından anlatılan masallarda çocukların soyut düşünebilme yetenekleri desteklendi.

EVLATLARIMIZIN ZİHİNSEL VE BEDENSEL GELİŞİMLERİNE KATKIDA BULUNUYORUZ

Akçaabatlı çocukların bedensel ve zihinsel gelişimlerine katkıda bulunmak için birbirinden farklı etkinliklere imza attıklarını dile getiren Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Evlatlarımız büyürken fiziki olarak gelişimlerine ne kadar önem veriyorsak ruhsal gelişimlerine de o kadar çok önem veriyoruz. Erken yaşta kendi iç dünyalarını anlayabilmelerine katkıda bulunmaya gayret ediyoruz. Hem ruhen hem fiziken sağlıklı nesillerin yetişmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Bu kapsamda ‘İçimde Sanat Var’ adlı etkinliğimizi düzenledik. Etkinliğimizin içeriğinde yok yok. Psikolojik söyleşiler, drama, tiyatro ve eğlence. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın tam donanımlı bireyler olarak yetişmesi için elimizden gelenin fazlasını yapmaya devam edeceğiz. Hem çocuklarımıza hem Trabzon Oda Tiyatrosu Ekibine hem Psikolog Samet Türedi’ye hem de emeği geçen herkese teşekkür ederim.” Dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler