GENÇ MAZBATASINI ALDI

GENÇ MAZBATASINI ALDI

Trabzon’da Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ve Meclis Üyeleri için bugün Trabzon Adliyesi'nde mazbata töreni düzenlendi.

GENÇ MAZBATASINI ALDI

Trabzon’da Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ve Meclis Üyeleri için bugün Trabzon Adliyesi'nde mazbata töreni düzenlendi.

Mazbata töreninde açıklamalarda bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç Trabzonlulara yürekten teşekkür ederek 5 yıllık süreçte görevi ifaa edeceğini vurguladı.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, ’Trabzon’u bir evladı olarak seçimlerin şehrimizde huzur içinde icra edilmesinden dolayı başta Valimiz olmak üzere seçim kurulumuzu yürekten tebrik ediyorum. Onların sayesinde şehrimizde de halkımızın iradesi sandığa yansımış ve tescillenmiştir. Seçimlere katılan aday olan ve bu yarışı medeni düzeyde yürüten partilerimize ve adaylarına teşekkür ediyorum. Büyükşehir Başkanlığı görevini devralıyoruz. Trabzonlulara yürekten teşekkür ediyoruz. Güçlü bir irade tarafımıza tebliği edildi ve önemli bir sorumluluğu sırtımızı yükledi. Bundan sonraki 5 yıllık zaman zarfında Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görevi ifa edeceğim. Daha çok çalışacağız, bu güzel şehrimizi daha yaşanabilir kılmak adına gayreti ortaya koyacağız. Bu çalışmayı tabiki teşkilatlarımızla beraber yapacağız. Seçim sürecinde kıymetli il başkanımız olmak üzere süreci beraber göğüslediğimiz değerli arkadaşlarımıza yöneticilerimize ve Cumhur ittifakına teşekkür ediyoruz. Büyük bir emek ortaya koyuldu. 31 mart seçimleriyle bu irade sandığa yansıdı. Yine halkımızın iradesiyle birlikte şehrimizde büyükşehirin yanı sıra 18 ilçemizde seçilen değerli belediye başkanlarına onların mesai arkadaşları olacak olan meclis üyelerine 716 mahalle muhtarlarımıza da hayırlı olsun dileklerimizi iletiyorum. Önümüzdeki 5 yıllık dönem hem şehrimiz hem de ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Teşrif eden teşkilatımıza başkanımıza hayırlı olmasını diliyorum' dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler