Genç Aday Adayı Sahaya İndi

Genç Aday Adayı Sahaya İndi

14 Mayıs’ta yapılması planlanan Genel Seçimler öncesinde aday adayları ortaya çıkmaya başladı. Akçaabat’ta ilk olarak Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Akçaabatlı genç aday adayı avukat Emre Şahin Köroğlu, sahaya inerek çalışmalarına başladı.

14 Mayıs’ta yapılması planlanan Genel Seçimler  öncesinde aday adayları ortaya çıkmaya başladı. Akçaabat’ta ilk olarak Cumhuriyet Halk Partisi’nden  (CHP) Akçaabatlı genç aday adayı avukat Emre Şahin Köroğlu, sahaya inerek çalışmalarına başladı.

Seçim ziyaretlerine başlayan  Avukat Emre Şahin Köroğlu, Akçaabat başta olmak üzere,  Düzköy, Çayırbağı ve Çal mahallerini ziyaret ederek  hedeflerini anlattı.

CHP Trabzon İl Başkanı, Akçaabat İlçe Başkanı Nurcan Aşçı Demiröz, Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Bak ile birlikte, İl başkanlığı, Kadın kolları başkanlığı, Gençlik Kolları Başkanlığını ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

Köroğlu ‘’Süreç çok güzel işliyor yaptığımız ziyaretlerdeki ilgi ve talep bizi oldukça onurlandırdı. Ziyaretlerimiz ve yapacaklarımız sadece bu noktalarla sınırlı kalmayacak. Akçaabat’ın ve Trabzon’un problemlerinin çözülmeye ihtiyacı var.’’ İfadelerini kullandı.

Avukat Emre Şahin Köroğlu Kimdir?

 Avukat Emre Şahin Köroğlu 1995 doğumludur. İlk ve orta öğretimini Akçaabat Merkez İlkokulunda, lise öğrenimini ise Akçaabat Anadolu Lisesi’nde tamamlamıştır. Lise hayatında; Akçaabat İlçe Öğrenci Meclisi Başkanlığı ve Trabzon İl Öğrenci Meclisi Başkanlığı yapmıştır. Öğrenci meclisi başkanlıkları sürecinde il ve ülke bazında çeşitli organizasyonlar yapmış ve çeşitli organizasyonlara katılmıştır. Üniversiteyi İstanbul Kültür Üniversitesi Hukuk Fakültesinde tamamlamıştır. Aktif olarak avukatlık yapmaktadır. Daha önce de İstanbul Belediyesi seçimlerindeki usulsüzlüklere karşı sandık güvenlikleri ve hukuki anlamda destekte bulunmuştur. Avrupa Barolar ve Hukuk Dernekleri Konseyi (CCBE) üyesidir, aktif olarak Tema Vakfı ve Atatürkçü Düşünce Derneği gibi kurumlarda gönüllü olarak görev almaktadır. Babası Akçaabat esnaflarından Abdullah Köroğlu, annesi ise Haçkalı Baba Devlet Hastanesi’nden emekli hemşire Gülderen Köroğlu'dur, Zeynep Sude Köroğlu adında bir kardeşi vardır. 14 Ağustos 2022 tarihinde Berna Kaderli ile dünya evine girmiştir.

25afe993-ae76-4f13-a895-bdae3c4ea3da.jpg

12443b07-1ca9-44b3-ba8b-bacfd0769eec.jpg

768e7ece-2956-43ee-8ed6-8e68d5c0b2f3.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Haberler