Gazze'ye Umut Olduk

Gazze'ye Umut Olduk

Akçaabat İnsani Hak ve Hürriyetleri Vakfı (İHH) Atatürk Parkında bugün Vakıf Temsilcileri ve gönüllü üyeleriyle birlikte “Gazze’ye Umut Ol Projesi” kapsamında stant kurdu.

AKÇAABAT İHH’DAN GAZZE’YE UMUT OL PROJESİ

 

İHH Akçaabat Temsilcisi Sami Üçüncü, Gazze’deki Müslüman kardeşlerimize bir nebze olsun katkı sunmak ve onların sesi olmak amacıyla böyle bir sergi düzenlediklerini belirterek tüm gelirin Gazze’deki muhtaçlara ulaşacağını dile getirdi.

Genç İHH Akçaabat Temsilcisi Nisa nur Özkan, Gazze’ye Umut Ol Projesi’nin sene sonuna kadar devam ettiğini belirterek projenin ; “Kendini Kudüs’e kalkan yapan Gazze’ye kalkan olmayı hedeflediğini ”dile getirdi.  Gönüllü vatandaşları da vakfa üye olmaları konusunda teşvik etmeye amaçladıklarını söyledi.

Atatürk Parkı’nda kurulan resim sergisinde Gazze’de yaşanan olaylar sergide vatandaşa sunuldu.

Kurulan stantlarda ev yapımı baharat ve yemekler, el işleri, el yapımı anahtarlıklar, süs eşyaları yerini aldı. Vatandaşların stantlardaki ürünlere ilgisi büyük oldu.  İnsani Hak ve Hürriyet Vakfı, stantlardan toplanan gelirle; yıkılan evleri onarmayı, ilaç desteği ve eğitim desteği ile Gazze’ye yardım eli uzatmaya devam ediyor.

Sergiyi AK Parti  ilçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altuntepe ve STK  temsilcileri de ziyaret ederek destek verdi.

Gizem Topsakal'ın Haberi

akcaabat-ihh-sergi-ve-kermes1.jpg

akcaabat-ihh-sergi-ve-kermes2.jpg

akcaabat-ihh.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler