Festival Müsabakaları Sonuçlandı

Festival Müsabakaları Sonuçlandı

25.Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halkoyunları Festivali kapsamında düzenlenen sokak basketbolu ve plaj voleybolu final ve üçüncülük maçları sonuçlandı.

25.Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halkoyunları Festivali kapsamında düzenlenen sokak basketbolu ve plaj voleybolu final ve üçüncülük maçları sonuçlandı.

Sokak basketbolunda; Akçaabat Belediyesi Gençlik Merkezi’nde Osman Ersin Cinemre’nin yönettiği maçlarda 3.lük maçı Boco Boston- Mes takımları arasında oynandı. Boco Boston rakibini 33- 32 yenerek 3. olmaya hak kazandı. Çekişmeli geçen final müsabakası ise Supersonic’s Nightmare ile ABJ Battalbeyspor takımları arasında oynandı. Supersonic’s Nightmare rakibini 38-34-yenerek sokak basketbolu turnuvasının şampiyonu oldu.

            Sokak Basketbolunda sıralama şu şekilde oluştu:

  1. SUPERSONİC'S NİGHTMARE.

      2.   ABJ BATTALBEYSPOR

3.   B.BOSTON

 

Yine festival kapsamında düzenlenen ve taraftarlarında yoğun ilgi gösterdiği plaj voleybolu turnuvasında ise çok çekişmeli ve heyecanlı maçlar oynandı.

Akçaabat Belediyesi Gençlik Merkezi Festival alanında oynanan, hakemler Yavuz Sevim ve Ahmet Murat Baş’ın yönettiği maçlarda 3. lük maçı Yaylacık Gençlik 61 – Filenin Odunları takımları arasında oynandı. Yaylacık Gençlik 61 rakibini 2 – 0 yenerek 3.oldu. 

Bir hayli çekişmeli geçen plaj voleybolu final müsabakası ise Akçaabat Anadolu Lisesi Mezunlarını ile Yenimahalle Gençlik takımları arasında oynandı. Akçaabat Anadolu Lisesi Mezunlarını 3-0 yenen Yeni Mahalle Gençlik 1.olurken Akçaabat Anadolu Lisesi Mezunları 2. oldu.

Plaj voleybolunda sıralama şu şekilde oluştu:

 

  1. YENİ MAHALLE GENÇLİK
  2. AKÇAABAT ANADOLU LİSESİ MEZUNLARI
  3. YAYLACIK GENÇLİK 61

 

Dereceye giren ekipler festival programı kapsamında kupalarını ve ödüllerini alacaklar.

festival.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler