Ekim'den Teşekkür Ziyareti

Ekim'den Teşekkür Ziyareti

31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde, Akçaabatlıların teveccühü ile yeniden Akçaabat Belediye Başkanlığı’na seçilen mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, seçim sonrası teşekkür ziyaretlerinde bulundu.

 

Akçaabatlıların büyük desteğini alarak yeniden Belediye Başkanı olan Osman Nuri Ekim, 31 Mart seçimlerinin ardından ilk mesai gününden itibaren Akçaabat’taki vatandaşları ve esnafları ziyaret ediyor; onlara desteklerinden dolayı teşekkür ediyor.

Birlik ve beraberlik içerisinde yeni dönemde Akçaabat’ı zirveye taşıyacak işleri yediden yetmişe tüm Akçaabatlıların destekleriyle hayata geçireceklerini dile getiren Başkan Ekim, “Yeni dönemde Akçaabatlılarımızın teveccühüne yeniden mazhar olduk. Hemşehrilerimizin güvenlerini ve desteklerini hiçbir zaman boşa çıkarmadık, yine çıkarmayacağız. İlk günkü aşkla, azimle ve kararlılıkla hep birlikte Akçaabat’ımız ve Akçaabatlılarımız için çalışmaya devam edeceğiz. Şehrimizdin ve hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını çok iyi biliyoruz. Tüm mahallelerimizi detaylı bir şekilde analiz ettik. Yeni dönemde devam eden işlerimizi tamamlayacağız, eksikliklerimizi gidereceğiz ve Akçaabat’ımız için tasarladığımız yeni projelerimizi Allah’ın izniyle birlikte hayata geçireceğiz. Tüm Akçaabatlı hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Yeni dönemde Akçaabat’ımız şahlanacak.” Dedi.

11.jpg

12.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler