Ekim Ankara’dan Müjde ile Döndü

Ekim Ankara’dan Müjde ile Döndü

Ekim Ankara’dan Müjde ile döndü.

 

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, bir dizi ziyaretler gerçekleştirmek üzere Ankara’ya gitti.  Ankara’da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu,  Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve Milletvekillerini ziyaret ederek Akçaabat’taki projelerin yapımı için destek istedi.

Ankara ziyareti ile ilgili AkçaabatAjans’a açıklamalarda bulunan Başkan Ekim, ziyaretlerin çok faydalı geçtiğini ve Akçaabat için kazanımlar olduğunu dile getirdi.

Başkan Ekim “Akçaabat’ta proje asamasında olan ve devam eden projeler ile ilgili Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdik. İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu,  Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Adil Karaismailoğlu’nu milletvekillerimiz ile birlikte ziyaret etik. İçişleri Bakanımızı Süleyman Soylu, Akçaabat Fatih Parkı’nın yenilenmesi ve Trafik Eğitim Parkuru yapılması konusunda bizlere destek sözü verdi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile de görüşerek Akçaabat’ta devam eden projelerin hızlanması için destek istedik. Bakanımız gerekli talimatları vererek özellikle yol yapım çalışmalarının hızlanması talimatını verdi” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı yetkilileri ile de bir görüşme gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Ekim “Akçaabat’ta bir spor kompleksi sözümüz vardı. İçerisinde Kapalı yüzme havuzu, gençlik merkezi ve spor salonu olan kompleksin yapılması ile ilgili bakanlık yetkileri ile görüşme yaptık. Bir protokol hazırlanıyor. Bu protokol sonrasında spor kompleksinin ihale aşamasına geçilecek” dedi.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Akçaabat’ta yapılan yatırımlar ile ilgili desteğini esirgemeyen bakanlarımız ve bizleri her konuda destekleyen milletvekillerimize teşekkür ediyorum” dedi.

akcaabat-belediye-baskani-osman-nuri-ekim-ankara-ziyaret.jpgakcaabat-belediye-baskani-osman-nuri-ekim-ankara-ziyaret1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler