Ekim "Ankara Ziyareti Verimli Geçti"

Ekim "Ankara Ziyareti Verimli Geçti"

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Ankara Ziyaretini Değerlendirdi.

Başkan Ekim, Ankara'da önemli görüşmeler yaptıklarını ve Akçaabat için faydalı bir ziyaret olduğunu ifade etti.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat STK başkanları ile birlikte Ankara’da yaptığı ziyaretleri değerlendirdi. İçişleri bakanı Süleyman Soylu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Trabzon Milletvekillerini ve hemşehrimiz Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret ettiklerini ifade eden Başkan Ekim “Ankara’da önemli görüşmeler yaptık. AK Parti İlçe Başkanımız Ahmet Hüseyin Altıntepe ve STK Başkanlarımız ile birlikte gerçekleştirmiş olduğumuz ziyaretlerde Akçaabat’ın ihtiyacı olan bir takım yatırımların getirilmesi noktasında isteklerimiz bakanlarımıza iletme fırsatı bulduk. Bizlere ilgi ve alaka gösteren bakanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Ankara’da en önemli görüşmenin Güney Çevre Yolu ile ilgili olduğunu ifade eden Osman Nuri Ekim, "Akçaabat’ın içinden geçen uluslararası karayolu ihtiyaca cevap vermemektedir. Bunun tek çözümü Güney Çevre Yolu’dur. Bu konuda bakanımızın da görüşü aynı. Bu konuda ilk adım atıldı. Çok yakında çalışmaların başlamasını bekliyoruz. Güney Çevre Yolu’yla birlikte yan yollar yapılacak ve bu da Akçaabat’ı arkaya doğru açılmasını sağlayacak” şeklinde konuştu.

"Pulathane Bulvarı Hızlanacak"

Yakın zamanda en hızlı geçici çözümün Pulathane Bulvarı’nın bir an önce bitirilmesi olduğunu da açıklayan Başkan Ekim “Trafik yoğunluğunu biraz olsun hafifletecek olan Pulathane Bulvarı’dır.  Yaylacık Osmanbaba Kavşağı bir an önce yapılması için girişimlerimiz oldu. Özellikle Hastane Kavşağı’ndan Düzköy istikametine dönecek araçlar için bir alternatif oluşturulması gerekiyor. Bu kavşak üzerinde küçük dokunuşlar ile trafiğin daha akıcı olması sağlanacak” dedi.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat'tan STK Başkanları ile birlikte hareket ederek gerçekleştirdikleri ziyaretlerin Akçaabat açısından değerli olduğunu da belirtti.

mehmet-mus-ankara-ziyareti.jpg

mustafa-varank.jpg

genclik-ve-spor-bakani-mehmet-kasapoglu.jpg

abdulkadir-uraloglu.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler