Edda +Plus Açıldı

Edda +Plus Açıldı

Trabzon'un bir çok noktasında faaliyet gösteren Edda Market, marketler zincirine bir yenisini daha ekledi.

Trabzon'un bir çok noktasında faaliyet gösteren Edda Market, marketler zincirine bir yenisini daha ekledi.

Edda +Plus adıyla Söğütlü Adnan Kahveci Bulvarı üzerinde bulunan sekizinci şubesi düzenlenen törenle hizmete açıldı.Açılış törenine Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Akçaabat Belediyesi Meclis Üyeleri, çok sayıda davetli ve vatandaşlar katıldı.

edda-dis.jpg

Horon ekibinin muhteşem gösterisiyle başlayan açılışın sunuculuğunu yapan Canan Kalaycı, davetlilere, genç yaşına rağmen büyük işler yapan işletme sahibi Muhammet Al'ın hayatından kısa kesitler sundu.

horon-002.jpg

 Açılış konuşmasını yapan Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, Akçaabat her geçen gün daha da büyüdüğünü ifade ederek, "Akçaabat'ımız büyüyor. Akçaabat Türkiye'de bir çok şehirle yarışıyor.Özellikle de yemek sektöründe ve market sektöründe. Bu genç kardeşimizde sağolsun sekizinci iş yerini açıyor. Bu kardeşimiz alkışlanmaya değer. Çünkü, bir sürü genci istihdam ediyor. Böyle bir dönemde bu kadar işçi çalıştırmak gerçekten gurur verici.  Bir sürü insana ekmek veriyor. Allah, inşallah yüzünü kara çıkartmaz, utandırmaz. Bu iş yerinde de bol bol kazançlar temenni ediyorum." dedi.

Şalpazar Belediye Başkanı Refik Kurukız yaptığı konuşmada açılışta bulunmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, " Bir Şalpazarlı'nın Ağasarlı'nın Akçaabat'ta güzel bir yerde böyle bir iş yerini açıyor olması Şalpazarlı'lar adına beni çok mutlu etmiştir. Akçaabat'ımıza Şalpazarı'mıza Trabzon'umuza böyle bir iş yerini kazandırdığı için kendisine çok teşekkür ediyorum. " dedi.

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen ise yaptığı konuşmada, Akçaabat büyüyor, gelişiyor. Trabzon'un en büyük ilçesi Akçaabat. Bu bulunduğumuz mahallede Akçaabat'ın en büyük mahallelerinden biri. Bu gibi yerlerde bu iş yerlerimizin açılması bizim için çok önemli. Ne kadar çok iş yeri olursa o kadar rahat alış veriş olur. Kaliteli malı ucuza alma imkanı olur. Bu bakımdan da bir avantaj burası. Biz Şalpazarlı arkadaşımızın Akçaabat'ta market açmasından memnuniyet duyduk. Başarılarının devamını diliyorum. Akçaabat'ımıza kendilerine ve ailesine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." dedi.

kurdele-kesimi-003.jpg

Açılış konuşmalarının ardından Akçaabat Belediye Başkanı, Şalpazarı Belediye Başkanı, Ak Parti İl Başkanı ve işletme sahibi hep beraber açılış kurdelesini kestiler.

eddaic.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler