Deva'dan Miting Daveti

Deva'dan Miting Daveti

Trabzon Deva'dan Akçabaat'a Çıkarma

 

Demokrasi ve Atılım Partisi Trabzon İl Başkanlığı saha çalışmalarını devam ettiriyor.DEVA Partisi 1 Ekim Trabzon mitingi için çalışmalarına hızla devam ediyor. Trabzon'un şehir merkezi ve halkın yoğun olduğu yerlerde stand çalışması yapan Deva Partisi Trabzon teşkilatı Akçabaat, Söğütlü ve Yıldızlı'nın merkez ve mahallerini ziyaret ederek miting programına  devam etti.

Deva partisi Trabzon il başkanı Kubilay Çiçek burada vatandaşların sorunlarını dinleyip, dileklerini alırken tüm vatandaşları 1 Ekim'de saat:15.00'de Trabzon meydan parkında düzenlenecek mitinge davet etti. 

DEVA'DAN AKÇABAAT'A ÇIKARMA

DEVA Partisi Trabzon teşkilatları ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Dün yapılan program ile Akçaabat, Yıldızlı ve Söğütlü'de teşkilat mensupları vatandaşlarla buluşurken vatandaşları mitinge davet etti. Akçaabat'ta büyük destek gören Deva partisi Trabzon il başkanı Kubilay Çiçek ; "Akçaabat il başkanımız sayın Yunus Emre Gedikli ve yönetim üyeleriyle çok güzel bir program düzenledik. Binlerce insana dokunduk mitingimize davet ettik gerçekten halkımızdan gördüğümüz teveccüh bizi ziyadesi ile mutlu etti. Büyük bir moral ve güç ile günü tamamladık. Genel başkanımız Ali Babacan'a verdiğimiz bir söz vardı ''Üstüne koymadığımız tek bir günümüz olmayacak, Trabzon'da sıkılmadık tek el bırakamayacağız'' diye bunu gerçekleştirmek için gece gündüz, yağmur güneş fark etmeksizin çalışmaya devam ediyoruz." dedi.

deva-partisi-trabzon-1.jpg

deva-partisi-trabzon.jpg

deva-partisi-trabzon1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Haberler