Çoruh EDAŞ gelmeyince!..

Çoruh EDAŞ gelmeyince!..

Çoruh EDAŞ gelmeyince!..

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde geçtiğimiz günlerde etkili olan fırtına nedeniyle kopan elektrik hatları onarılmayınca vatandaşlar harekete geçti. 4 gündür elektrik hatlarının onarılmasını beklediklerini belirten vatandaşlar, elektrik direklerine tırmanarak hatları onardı.

Karadeniz Bölgesi’nde geçtiğimiz hafta etkili olan şiddetli fırtına Trabzon’un bazı ilçelerinde elektrik hatlarında yoğun hasara yol açtı. Akçaabat ilçesine bağlı Kirazlık mahallesi de bu hasarların mağduru olurken mahalleye 4 gündür elektrik verilemedi. Defalarca Çoruh Aksa Elektrik Dağıtım Şirketi’ni aradıklarını arızayı bildirdiklerini belirten mahalle sakinleri sonuç alamayınca hatları kendileri onarmaya çalıştı.

Kirazlık mahallesi sakinlerinden Osman Başocak, mahallenin bazı bölgelerine 4 gündür elektrik verilemediğini belirterek, “Defalarca Çoruh Aksa Elektrik Dağıtım Şirketi’ni aradık. Arızayı bildirdik ama 4 gündür ne arayan var, ne de gelen. İş başa düştü, vatandaşlar olarak kendi işimizi kendimiz yapmaya karar verdik. 4 gündür elektrik yok. Yapacak başka bir şey yok. İnşallah hatları onarırız da elektriği veririz” dedi.

 

Vatandaşların gerekli güvenlik önlemi almadan elektrik hatlarında böyle bir onarıma kalkışması ise oldukça tehlikeli bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler