Çocuklar gündemde

Çocuklar gündemde

Çocuklar gündemde

Trabzon Çocuk İzleme Merkezi tarafından çocuk suçları konusunda bilgilendirme yapmak amacıyla Akçaabat’ın jandarma bölgesindeki okullarda “Çocuk Suçlarının Önlenmesi Seminerleri” başlatıldı.

4 Mart Cuma günü Derecek İlkokulu/Ortaokulu ile başlatılan seminerin ikincisi 9 Mart Çarşamba günü Kavaklı İlkokulu/Ortaokulu’nda yapıldı.

Okulun çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen seminerde “Çocuğa Yönelik Cinsel İstismar”, “Mahremiyet” ve “Çocuk İzleme Merkezi’nin İşleyiş ve Amaçları” konularında bilgilendirme yapıldı.

Okul öğretmenlerinin de ilgi gösterdikleri seminerde sunumlar Trabzon Çocuk İzleme Merkezi’nin uzmanları Sevinç Karadeniz ve Eylem Yılmaz Kandaz ile Akçaabat Jandarma Komutanlığı’nda görevli Jandarma Astsubay Çavuş Esra Bayramoğlu ve Uzman Jandarma Çavuş İbrahim Onat tarafından yapıldı.

“Çocuk Suçlarının Önlenmesi Seminerleri”ne 16 Mart Çarşamba günü Darıca Ortaokulu’nda, 27 Mart Pazar günü Akçakale Hasan Saka Ortaokulu’nda, 30 Mart Çarşamba günü de Işıklar Lisesi’nde devam edilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler