https://youtu.be/8C-gldMhGMQ?t=2

CHP’den Konteynır Tepkisi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez ve Akçaabat İlçe Başkanı Emre Şahin Köroğlu, konteynırda hizmet veren Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde bir basın açıklaması yaptı.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez ve Akçaabat İlçe Başkanı Emre Şahin Köroğlu,  konteynırda hizmet veren Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde bir basın açıklaması yaptı.

cumhuriyet-halk-partisi-chp-trabzon-milletvekili-sibel-suicmez-ve-akcaabat-ilce-baskani-emre-sahin-koroglu-konteynirda-hizmet-veren-akcaabat-ilce-emniyet-mudurlugu-onunde-bir-basin-aciklamasi.jpg

Milletvekili Suiçmez, Burası depremi yaşayan Hatay, Adıyaman, Kahramanmaraş ya da Malatya değil. Burası Trabzon Akçaabat’tayız.Buradan Akçaabatlı olan Trabzon M,lletvekili Mustafa Şen’e sesleniyorum.Niye Akçaabat Emniyeti konteynırlarda hizmet vermektedir. Aşağıda bir olimpik yüzme havuzunun temeli atıldı, ama hala Emniyet Müdürlüğü’nün yeri yurdu yok” dedi.

CHP Akçaabat İlçe Başkanı Emre Şahin Köroğlu ise yaptığı konuşmada “Akçaabat ilçe emniyet müdürlüğü burada gördüğünüz gibi konteynırlarda. Adliyenin yanındaki İlçe Emniyet Müdürlüğü binamız yaklaşık 13 ay önce yıkıldı. İhaleye çıkarılmasına rağmen günümüzde hala ihalesi verilebilmiş değil. Bununla ilgili hiçbir şekilde de bir netlik ortada yok. Yaklaşık 3 ilden büyük Akçaabat’ın polisleri görmüş olduğunuz konteynırlarda 1 yıldan uzun bir süredir hizmet vermekte ve vermeye de devam ediyor” şeklinde açıklama yaptı.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler