Büyükşehir Adayı Saral’a Akçaabat Morali

Büyükşehir Adayı Saral’a Akçaabat Morali

CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Süha Saral, Akçaabat ilçe teşkilatını ziyaret etti.

CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Süha Saral, Akçaabat ilçe teşkilatını ziyaret etti.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Süha Saral, seçim çalışmaları kapsamında Akçaabat ilçe teşkşlatını ziyaret etti. Beraberinde CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak’ın da yer aldığı ziyarette Saral’ı parti binası girişinde çok sayıda partili karşıladı.

Parti binasında partililere bir konuşma yapan CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Süha Saral, Trabzon için şeffaf belediyecilik sözü verdi. Trabzon’un gelişmesi için çaba harcayacağını dile getiren Saral “Şimdi Trabzon’umuz için yeni bir başlangıç yapma zamanıdır. Trabzon'u adil, şeffaf, hesap verebilen, halkın kaynağını halk için kullanan bir belediye ile tanıştırmak için göreve hazırım. Bu yolu tüm Trabzonlu hemşehrilerimle beraber dayanışma ve sevgi ile yürüyerek 1 Nisan sabahı Trabzon'a sosyal belediyeciliği getireceğiz.” Dedi.

Saral’ı karşılayanlar arasında CHP Akçaabat İlçe Başkanı Emre Şahin Köroğlu, Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu ve Düzköy Belediye Başkan Adayı Abidin Çelik de yer aldı.

chp-trabzon-buyuksehir-belediye-baskan-adayi-hasan-suha-saral-akcaabat-ilce-teskilatini-ziyaret-etti.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Haberler