Belediyeden Öğrencilere Ücretsiz Kitap

Belediyeden Öğrencilere Ücretsiz Kitap

Akçaabat Belediyesi tarafından Dünya Çocuk Kitapları Haftası kapsamında daha önce başlatılan proje tüm hızıyla devam ediyor.

Dünya Çocuk Kitapları Haftası kapsamında çocuk yazarı Aziz Sivaslıoğlu’nu Akçaabat’a getiren ve öğrencilerle buluşturan Akçaabat Belediyesi yeni hedefini mahalle okullarına ücretsiz kitap dağıtmak olarak belirledi. Bu doğrultuda Akçaabat Belediyesi, Akçaabat Sebat İlkokulu’nda köy çocuklarına daha önce ücretsiz kitap dağıtmıştı. Bu kapsamda ilçemizdeki diğer okullara da ücretsiz kitap dağıtma faaliyetleri devam ediyor.

Akçaabat Derecik İlkokulu ve Akçaabat Akçaköy İlkokulu’nda devam eden faaliyette Akçaabat Belediyesi Başkanı Şefik Türkmen, Belediye meclis üyeleri Ali Ulusoy, Sultan Memiş, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Turhan Bektaşoğlu ve Teoman Aygün hazır bulundu. Hediye kitapları alan öğrencilerin gözlerindeki ışıltı görülmeye değerdi.

Başkan Türkmen;’’Çocuklar sizler bizim servetimizsiniz, sizler bizim geleceğimizsiniz. Kitaplar sizin için çok önemli. Hayatınız boyunca kitap en iyi arkadaşınız olmalı’’diye çocuklara öğütler verdi. Türkmen ayrıca okul kütüphanelerine ücretsiz kitapların yanı sıra ‘’Dünden Bugüne Akçaabat’’ sempozyum kitabını da hediye etti.

kitap.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler